Hebben! Stijlvolle Citroën DS3 Fab.

Sinds 2006 heeft ze haar eigen accessoirelabel Fab., Fabienne Chapot (32) . Haar tassen en accessoires worden in 14 landen verkocht. En BN’ers als Jennifer Hoffman en Doutzen Krous zijn ook al gespot met een Fab. tas. En nu komt daar een auto bij! Voor de Citroën DS3 ontwierp Fabienne een Citroen DS3 Fab. versie limited edition én een accessoire collectie voor onderweg. Fabienne: “De kans om je eigen auto te ontwerpen is een droom die uitkomt”.

Sinds 2006 heeft ze haar eigen accessoirelabel Fab., Fabienne Chapot (32) . Haar tassen en accessoires worden in 14 landen verkocht. En BN’ers als Jennifer Hoffman en Doutzen Krous zijn ook al gespot met een Fab. tas. En nu komt daar een auto bij! Voor de Citroën DS3 ontwierp Fabienne een Citroën DS3 Fab. versie limited edition én een accessoire collectie voor onderweg. Fabienne: “De kans om je eigen auto te ontwerpen is een droom die uitkomt”.

‘When fashion drives you…’
… het thema van de introductiecampagne van deze modieuze Citroën DS3. Fabienne: “Toen ik werd benaderd door Citroën was ik direct enthousiast.  De Citroën DS3 is een mooie en stoere stadsauto en past echt bij mij.” Bij het ontwerpen van de Citroën DS3 heeft Fabienne zoveel mogelijk de kenmerken en het gevoel van haar label Fab. terug laten komen in de auto. Fabienne: “Zo zie je de bekende harten- en sterrenpatronen van Fab terug op het dak en de buitenspiegels. En het mooie is dat er op een aantal lederen onderdelen, zoals de zetels en het dashboard, een uniek patroon is gedrukt van harten en sterren. Erg subtiel en stijlvol.”

Citroën DS3 Fab.
Citroën koos voor een samenwerking met het Nederlandse merk Fab. omdat de DS3, die onder andere mede is vormgegeven door modeontwerpers, zich prima leent voor een gepersonaliseerde ‘touch’. Bijzonder is dat er voor Nederland een gelimiteerde oplage is van de DS3, helemaal toegesneden op vrouwen. De DS3 Fab. is daarmee de auto met accessoires die een vrouw ècht wil hebben, volgens Citroën. De DS3 Fab. is voorzien van een VTi 82 motor en heeft als basis het uitgebreide uitrustingsniveau So Chic.

Lees ook:  XPENG P7 Performance: De proef op de som

Fab Roadtrip Collection
Fab. lanceert naast een speciale versie van de DS3, onder de titel ‘Fab. Roadtrip Collection’, ook fabulous en praktische ontworpen accessoires voor onderweg. Met stip op één de gouden ballerina’s! Na een avondje lopen op stillettohakken komen je voeten in de auto tot rust in glanzend gouden flatjes. Zodat je niet op hakken hoeft te rijden, wel zo veilig. Op nummer twee: de fancy lederen clutch met sterretjes op maat gemaakt voor in je dashboard. Want je wilt ook stijlvol zonder auto verschijnen op een feestje. Op nummer drie: Fabelle parfum. Geen autoparfum, maar parfum voor jezelf met een handig lederen omhulsel zodat het flesje niet beschadigt raakt tijdens het rijden in de auto. Nummer vier: een fashionable zonnenbril hoesje in dezelfde stijl als de Fab. clutch. Ook handig op te bergen in een vakje of je handschoenenkastje. En tot slot accessoire nummer vijf: een Fab sleutelhanger in schattige hartvorm met sterretjes. Een echte binnenkomer! Al rijd je in een saai autootje, met met zo’n sleutelhanger maak je echt indruk als je je sleutels opvallend op tafel neerlegt.

collectie fabKies je eigen Fab. stijl
Met de Citroën DS3 Fab. neemt de DS3 definitief afscheid van haar ‘gymschoen-imago’ met uitbundige felle kleuren. De opvallende Citroën DS3 Fab. bestaat uit twaalf verschillende two-tone kleurencombinaties met ingetogen en classy kleuren als zwart, bruin en roomwit. Heel vrouwelijk. De Citroën DS3 Fab. is ook voorzien van Pack Confort (met o.a. navigatie, parkeersensoren en airconditioning). De auto wordt als limited edition uitgegeven. Wat betekent dat er maxmiaal 300 stuks van worden verkocht. Wil je weten hoe de Citroën DS3 rijdt? FemmeFrontaal heeft het leukste lid uit de Citroën familie in 2012 getest. En natuurlijk gaan we deze fabulous Fab. versie binnenkort testen om de flirtfacor te meten. De vanafprijs van de Citroën DS3 Fab. bedraagt €20.890 [incl. BTW/BPM].

Lees ook:  Women’s World Car of the Year presenteert haar 70ste jurylid

Samen met alle accessoires is de speciale citroen ds3 echt een  classy eyecatcher geworden. “precies wat ik wilde!’, zegt Fabienne.

Win een Fab. autopapierenmapje!
Omdat, of je nu in een nieuwe DS3 van Fab. rijdt of niet, jouw auto een Fab. accessoire verdient mag FemmeFrontaal één autopapierenmapje van Fab. weggeven aan een lezeres van de vrouwelijke kijk op auto’s.
Wat moet je hiervoor doen? Like FemmeFrontaal op Facebook en vertel ons waarom jij auto dit unieke hoesje verdient! Rondom de kerst gaan we hem verloten onder één van onze vrouwelijke likes!

Kijk op www.citroen.nl/ds3fab voor meer informatie

Citroën DS3 Fab. from Fab. on Vimeo.

Comments

comments

More from Odiel Mennink
Mazda CX-3 2021: Zuinig opgefrist
Een op de vijf Mazda’s die in Europa wordt verkocht, is een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *