FemmeFrontaal bij het Grote Autodebat

Kan ik straks mijn auto nog wel betalen? Belastingen, accijnzen, brandstofprijzen en parkeergeld. Onze auto is een melkkoe geworden. En dan willen landen om ons heen ook nog eens vignetten gaan invoeren. De ANWB & BNR Nieuwsradio presenteren vanavond het Grote Autodebat. En FemmeFrontaal is erbij!

Kan ik straks mijn auto nog wel betalen? Belastingen, accijnzen, brandstofprijzen en parkeergeld. Onze auto is een melkkoe geworden. En dan willen landen om ons heen ook nog eens vignetten gaan invoeren. De ANWB & BNR Nieuwsradio presenteren vanavond het Grote Autodebat. En FemmeFrontaal is erbij!

Onder leiding van BNR-presentator Meindert Schut nemen BNR én de ANWB vanavond de kosten van bezit en gebruik onder de loep. Ze gaan in gesprek met politici, verkeersexperts en automobilisten. Met onze correspondenten kijken we over de grens hoe andere Europese landen deze kwestie aanpakken. Ook FemmeFrontaal Odiel is te gast in de show. Zij geeft onder meer prijs wat de rekening is die zij iedere maand betaalt voor haar privé-auto, een MINI Cooper cabrio.

Meld je gratis aan voor het Grote Autodebat vanavond op het ANWB-hoofdkantoor in Den Haag. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij! ANWB-leden hebben voorrang. Kun je niet? Luister de uitzending dan gewoon naar de live-uitzending tussen 19:30 en 20:30 uur.

Vragen en oplossingen

BNR & ANWB zijn op zoek naar jouw input. Dus heb je interessante vragen of briljante oplossingen? Reageer dan via Facebook BNR en beïnvloed de betaalbaarheid van ons toekomstige autogebruik!

Comments

comments

Lees ook:  De Volvo XC40 uitgeroepen tot Zakenauto van Jaar 2024
More from Odiel Mennink
Nieuwe Land Rover Defender: geef ons deze werkmansauto!
De nieuwe Land Rover Defender is alles behalve spartaans. Dit is de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *