Romantische parkeerplekjes

Verras jouw geliefde met een roadtrip naar een romantische parkeerplek in Nederland, België of Schotland. FemmeFrontaal matcht er ook nog de perfecte auto voor je bij. Maar, pas wel op. Uit talloze foute series is gebleken dat afgeleide liefdeskoppeltjes in een auto op een verlaten plaats, doelwit kunnen zijn voor boeven… FemmeFrontaal is niet aansprakelijk.

Verras jouw geliefde met een roadtrip naar een romantische parkeerplek in Nederland, België of Schotland. FemmeFrontaal matcht er ook nog de perfecte auto voor je bij. Maar, pas wel op. Uit talloze foute series is gebleken dat afgeleide liefdeskoppeltjes in een auto op een verlaten plaats, doelwit kunnen zijn voor boeven… FemmeFrontaal is niet aansprakelijk.

Loch Ness – Schotland
Kan jouw relatie wel wat mysterie gebruiken? Rij dan met je geliefde via Inverness en Fort William langs de oevers van Loch Ness waar het befaamde monster van Loch Ness wel / niet in leeft. Romantisch ‘skinny dipping’ raden we je overigens sterk af. Je weet maar nooit.. Maar een knus plekje langs de rivier vind je vast! De perfecte vierwieler voor deze trip is de classy en robuuste Range Rover Evoque, met getinte ramen, dat wel. Mocht het monster van Lochness jullie in de gaten krijgen…

Durbuy – België
Durbuy zegt ‘het kleinste stadje ter wereld’ te zijn. Het is een pittoresk, authentiek en gastvrij stadje. Het meest poëtische uitzicht op het stadje heb je vanaf de Belvédère. Of je parkeert je liefdeswielen midden in het stadje met uitzicht op een van de voormalige kloosters van de Franciscaanse broeders en zusters. Met je verse liefde stiekem vozen onder het bezielend oog van onze lieve heer! Een luxe cabriolet zoals de Audi TTS roadster zorgt zeker en vast voor betoverende momenten samen.

Durgerdammerdijk – Nederland
City girl & city boy? Verleidelijke parkeerplekjes vind je ook in de buurt van Amsterdam. Parkeer je Mini Cooper Roadster op de Durgerdammerdijk. Het uitzicht vanaf hier is uniek. Op deze rustige plek genoeg ruimte voor ‘gezelligheid’ terwijl je zicht hebt op het (sinds kort) onbewoonde Vuurtoreneiland met de kleine vuurtoren. Het zicht op het drukbevaren IJmeer levert een romantisch en zingevend beeld op. Op de achtergrond zijn de contouren van het opgespoten eiland IJburg goed te zien. Een mooi contrast tussen de moderne stad en het pittoreske Durgerdam.

Lees ook:  Airbag Anekdotes: “Gas! Vluchtstrook! Flitste het door mijn hoofd. Een enorme klap volgde”

Bollenvelden – Nederland
Bij liefde en romantiek horen bloemen. En bijna elke vrouw zwijmelt weg bij een mooie bos bloemen. Wat als je nou eens een bos bloemen ter grootte van honderd voetbalvelden aan je liefje geeft? Kan dat? Ja, dat kan. Tot half mei staan de bollenvelden in de buurt van Lisse in bloei. De aanblik is onwijs mooi en er ontstaan terstond vlinders in jullie buik. Vergeet bij de roadtrip naar de mooiste bloemenvelden niet wat bubbels en aardbeien mee te nemen in de kofferruimte van de romantische Nissan Figaro.

Campveerse Toren – Veere -Nederland
Tuf met je Fiat 500S cabriolet terug in de tijd naar ‘Auberge de Campveerse Toren’ in het schattige plaatsje Veere. De Toren is al meer dan 500 jaar in gebruik als herberg. In 1575 vierde Willem van Oranje hier zijn bruiloftsmaaltijd met Charlotte de Bourbon. Een liefdesnestje uit de oudheid waar ingedutte liefde als vanzelf weer opbloeit.

Bergen aan zee – Nederland
Na een romantische strandwandeling stappen jij en jouw minnaar met zand tussen de tenen en stug strandhaar in jullie immense liefdeswieler. Good karma in de hagelwitte Fisker. De sfeer is elektrisch geladen. Jullie nestelen je op de zachte mokka lederen achterbank van deze romantische Goliath. Barry White galmt door de speakers “Ain’t no sunshine…”.

In Amerika noemen ze dergelijke romantisch plekjes ´Lovers Lanes´. Wat is jouw favoriete Lover Lane? Laat het ons hieronder weten!

Met dank aan Travelblogger Keith Jenkins voor de input van enkele van bovenstaande Lovers Lanes-tips. De rest is uit empirisch onderzoek gebleken.

Lees ook:  XPENG P7 Performance: De proef op de som

Comments

comments

More from Odiel Mennink
Verkeersschade melden 
Schade bij een verkeersongeval is dan misschien niet het ergste dat je...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *