Mijn racedebuut in de Mazda MaX5 Cup

Adrenaline. Kriebels. Zenuwen. Opwinding. Als race rookie ga ik morgen, woensdag 21 mei, mijn racedebuut als gastrijder van Mazda Motor Nederland in de Mazda Max5 Cup beleven!

Adrenaline. Kriebels. Zenuwen. Opwinding. Als race rookie ga ik morgen, woensdag 21 mei, mijn racedebuut als gastrijder van Mazda Motor Nederland in de Mazda Max5 Cup beleven!

En dat doe ik in het buitenland, op circuit Zolder in België. Een Mickey Mouse circuit met krappe chicanes en scherpe haarspeldbochten. Dat wordt sturen als een malle! Vorige week heb ik tijdens een trackday, soort van oefendag voor elke mafkees of professional met een race-auto, al even geproefd aan het bochtige Belgische circuit. De waanzinnige corvettes, bloedsnelle Porsches en opgefokte 205’jes lieten me (of liet ik hen nou?) echt alle kanten van het asfalt zien.

Als je zin hebt om langs te komen om #femmefrontaal aan te moedigen (het is net even over de grens voorbij Eindhoven), dat kan. De entree is gratis!Ga ik dadelijk, als laatste voorbereiding, nog even mijn nieuwe raceschoentjes halen. De roze pumps gaan dus even uit! Zie ik je morgen?

Fotografie door: Dennis Noten, Skylimit Photo’s.
Voor meer informatie over racen in de Mazda Max5 Cup, check even de website van Enjoy Racing!

Comments

comments

Lees ook:  Zes mythes over de (vrouwelijke) crashtestdummies
More from Odiel Mennink
In Europa zijn dit de 10 beste plekken om wijn te proeven
Het is onmogelijk om Zuid-Europa voor te stellen zonder te denken aan...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *