Word FemmeFrontaal reporter tijdens AutoWeek Live

Word special reporter van FemmeFrontaal op het unieke AutoWeek Live event in Lelystad op zaterdag 7 juni aanstaande en win een persbadge!

Word special reporter van FemmeFrontaal op het unieke AutoWeek Live event in Lelystad op zaterdag 7 juni aanstaande!

Als FemmeFrontaal Reporter krijg je een officiële persbadge en doe je verslag van wat je meemaakt tijdens Autoweek Live. Eenvoudig, niet waar?! Je maakt foto’s, schrijft over je ervaringen, ontmoet de snelste auto’s, spreekt de leukste carhunks én onderzoekt of AutoWeek Live leuk genoeg is voor vrouwen. Met andere woorden, je bent een échte autoreporter!

Dat werk leg je vervolgens vast op onze Facebookpagina en website. Uiteraard zijn wij ook van de partij om je te helpen. Maar wij gaan vooral lekker genieten van al het gebrul om ons heen. Want jij doet het werk. Lijkt je dit een waanzinnige kans om uiting te geven aan jouw autoliefde én wil jij perse die PERSBADGE winnen?

Meld je (of een vriendin) dan NU aan via Facebook (of onderaan de website) als autoreporter voor FemmeFrontaal op Autoweek Live op 7 juni aanstaande. En vertel waarom JIJ of ZIJ hier echt naar toe moet!

Let’s start the engine now!

AutoWeek Live is een gloednieuw auto-evenement met de nadruk op beleving. Van supercars tot classics en van het verleden naar de toekomst, maar vooral: zélf testrijden in de allernieuwste modellen op één van de spannende parcours in Lelystad!

Comments

comments

Lees ook:  Wil je weten: dit zijn de kandidaten voor WWCOTY 2024 
More from Odiel Mennink
Fashion & Cars: Fisker Karma
In samenwerking met Stijlmeisje publiceert FemmeFrontaal de komende weken de ideale outfit...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *