FemmeFrontaal jurylid Women’s World Car of the Year

Met trots kondigen we aan dat FemmeFrontaal Odiel, oprichter en testredacteur van FemmeFrontaal.nl, vanaf dit jaar deel uitmaakt van de internationale jury van de Women’s World Car of the Year verkiezing!

Met trots kondigen we aan dat FemmeFrontaal Odiel, oprichter en testredacteur van FemmeFrontaal.nl, vanaf dit jaar deel uitmaakt van de internationale jury van de Women’s World Car of the Year verkiezing!

Odiel volgt hiermee autojournaliste Henny Hemmes op als Nederlandse afvaardiging in de jury. De jury van Women’s Car of the World 2014 bestaat uit 21 gerenommeerde vrouwelijke autojournalisten van over de hele wereld. De genomineerde auto’s worden onder andere beoordeeld op veiligheid, waar voor je geld, esthetiek, opbergruimte, kindvriendelijkheid, gemak van rijden, sexappeal, en ecologische voetafdruk. De categorieën waaruit gekozen kan worden zijn: family car of the year, sports car of the year, economy car of the year, luxury car of the year & SUV of the year. De uitreiking van de Women’s World Car of the Year Award vindt in het najaar van 2014 plaats.

Odiel: “Ik volg deze verkiezing met veel interesse al jaren en voel me dan ook vereerd om er vanaf nu ook onderdeel van uit te maken. Op mijn website femmefrontaal.nl, richt ik me op de vrouwelijke kijk op auto’s. Samen met mijn vaste testredactrices Evelin Dorssers en fotograaf Marjolein Reman testen we auto’s, schrijven we columns en houden we het autonieuws voor vrouwelijk Nederland in de gaten. In Nederland is meer dan 36% van de auto-eigenaren vrouw, en dit aantal groeit met de dag. Een onwijs grote doelgroep waar steeds meer autofabrikanten op in springen. Dat is goed nieuws. Met de ervaringen én het netwerk dat ik heb opgebouwd in de Nederlandse auto-industrie, lever ik graag een bijdrage aan de jury van de Women’s World Car of the Year.”

Biografie
Odiel Mennink is een auto journalist en de oprichter van femmefrontaal.nl, een Nederlandse website die zich richt op het vrouwelijke perspectief op auto’s. Ze schreef onder meer voor AutoVisie/Telegraaf, Testauto en diverse lifestyle magazines. In 2013 werd ze genomineerd voor de VIVA400, categorie ‘online’. In 2014 heeft ze als (gast racer) geracet in de Mazda MX5 cup in Nederland.

Lees ook:  XPENG P7 Performance: De proef op de som

Meer weten over ‘Women’s World Car of the Year’ check de website Women’s World Car of the Year, facebookpagina of Twitterfeed. En de hashtag = wwwcoty.

Comments

comments

More from Evelin Dorssers
VLOG Mercedes-Benz SLK Cup: waarom ik dit de gaafste raceklasse van Nederland vind
Nederland telt heel wat raceklasses. Voor een coureur is het net een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *