De Maserati Levante is Fashionably Late (vlog)

maserati levante

Daar is hij dan, als een superster die te laat op zijn eigen feestje arriveert, de Maserati Levante! De Levante heeft namelijk even op zich laten wachten. En terwijl Porsche al heel wat jaartjes met de bestseller Cayenne rondrijdt, komt Maserati dit jaar eindelijk met een eigen SUV.

De Maserati Levante is vernoemd naar een warme en sterke oostelijke wind en deelt veel onderdelen met zijn broertje Ghibli, zoals bijvoorbeeld de motor. Er zijn vooralsnog drie verschillende smaken, waarbij de 3L V6 Ferrari motor de basis vormt. Er is een dieselversie met 275 pk en er zijn twee benzineversie met respectievelijk 350 pk en 430 pk.

Wat kost dat?
Je bankrekening is net iets meer dan 100.000 euro lichter als je de goedkoopste (diesel) versie in de garage hebt staan.  Hoewel het model met zijn vijf meter echt wel groot is, lijkt hij door de mooie ronde vormen minder kolossaal. Het is raar om de Maserati Levante in de modder voor te stellen maar dit model is vierwiel aangedreven en schuwt dus een hobbeltje of een steile helling niet.

We konden helaas nog niet met de Levante de weg op, maar mochten er wel in en aan zitten. Hoe dat eruitziet? Bekijk de video!

Header foto, bron Louwman Exclusive. Evelin met Alexander Sterk.

Meer persfoto’s van de Maserati Levante!

maserati levante
maserati levante

Comments

comments

Lees ook:  Toyota C-HR: Nog steeds gemaakt om op te vallen
More from Evelin Dorssers
Classic look: Fiat 500 Vintage ‘57
De Fiat 500 is inmiddels alweer 57 jaar. Om dit te vieren...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *