Support FemmeFrontaal tijdens de Miles of Mystery!

Support FemmeFrontaal tijdens de Miles of Mystery en steun daarmee de Bart Foundation! Ons doel: Een onvergetelijke FemmeFrontaal reportage maken over het avontuur dat de Miles of Mystery heet én zoveel mogelijk geld bijeen rijden voor de Bart de Graaff Foundation. Hoe kun je FemmeFrontaal supporten?

Ons doel: Een onvergetelijke FemmeFrontaal reportage maken over het avontuur dat de Miles of Mystery heet én zoveel mogelijk geld bijeen rijden voor de Bart de Graaff Foundation.

De Miles of Mystery is een geheimzinnige rally, vijf dagen lang, ergens in Europa in een gave sportwagen. De Miles of Mystery staat in het teken van het goede doel, de Bart de Graaff Foundation. De Bart de Graaff Foundation helpt Bikkels, jonge mensen met een levensbepalende lichamelijke beperking, bij het starten van hun eigen onderneming. Barts Porsche, met daarin zijn zus en zwager, gaat traditiegetrouw van start tijdens elke editie van de Miles.

Aan de Miles of Mystery (datum: 24-28 september 2014) doen ondernemende autoliefhebbers mee. Gezellige mensen die een uitdagend avontuur niet schuwen en vijf dagen lang op niet alledaagse plekken rijden.logo

Een unieke sportwagen om mee te shinen en grootse avonturen mee te beleven heeft FemmeFrontaal: importeur Jaguar Landrover Nederland stelt de waanzinnige Jaguar F-TYPE cabriolet ter beschikking voor deze unieke rally. Geweldig! Maar met een mooie sportwagen alleen doet FemmeFrontaal nog niet mee. We zijn op zoek naar FemmeFrontaal VIP- en Club supporters die met ons deze uitdaging willen aangaan én daarmee de Bart de Graaff Foundation ook ondersteunen.

Hoe kun je FemmeFrontaal supporten?

Als VIP, club of fan-supporter
Als VIP- en club supporter geniet je naast exposure op de websites van femmefrontaal.nl, partners en social media (bereik ruim 70.000 in totaal p/mnd) ook aandacht op tv. Er doen verscheidene bekende Nederlanders aan de rally mee en ook RTL Autowereld (onder voorbehoud) is van de partij in een unieke oldtimer. Alle sponsoren komen daarnaast samen met FemmeFrontaal op een A4 pagina in het rallyboek. Ook op de websites en Facebook van de organisator zal er extra aandacht besteed worden aan FemmeFrontaal-sponsoren.
Maar bovenal is de Miles of Mystery een geweldige belevenis (!) die je kunt delen met je eigen netwerk en klanten. Tevens kun je laten zien dat jouw organisatie de Bart de Graaff Foundation en haar bikkels een warm hart toedraagt.Jaguar

Lees ook:  Met deze auto kun je ook drijven: de YANGWANG U8

1) VIP-supporter:
Als VIP-supporter ben je de hoofdsponsor van FemmeFrontaal in deze rally. Je koopt als VIP-supporter een stoeltje in de Jaguar F-TYPE van FemmeFrontaal. Eis is wel dat dit stoeltje bezet wordt door een powervrouw. Zij zal vervolgens als navigator/mede-bestuurder  in samenwerking met bestuurder Odiel Mennink volledig meedoen in de rally (de navigator wordt naar de plaats van vertrek gevlogen, waar de auto op ons wacht. De overnachtingen op bijzondere locaties, ontbijt, lunches en diners zijn inbegrepen). Het inleggeld voor de hoofdsponsor is minimaal 3000 euro.

Als VIP-supporter krijgt jouw organisatie ook een prominente plek op de Jaguar en op de rallypagina van FemmeFrontaal.nl met als bonus een jaar lang een gratis banner op de homepage van de site. Daarnaast wordt de mede-bestuurder van ‘equipe FemmeFrontaal‘ met bedrijfsnaam genoemd in de reisverslagen (tekst en compilatievideo), die vervolgens weer gedeeld worden door de organisatie, femmefrontaal.nl, partners en sociale media.

2) Club-supporter:
Als Club-supporter van FemmeFrontaal koop je voor 500 euro een mooi plekje op de auto, word je bedrijfsnaam vermeld op de rallypagina van FemmeFrontaal.nl, in de compilatievideo) én op social media via het netwerk van femmefrontaal, de organisatie en haar partners. Ook bied Femmefrontaal de club-supporter  3 maanden gratis te banneren aan op FemmeFrontaal.nl.

3) Fan- supporter:
Als fan-supporter kom je met een bedrag van 250 euro met een mooie sticker op de tankdop en spiegelkappen etc. Jaguar F-TYPE en vermelden we je op de rallypagina van femmefrontaal.nl, in de compilatievideo en op social media via het netwerk van FemmeFrontaal.nl.

Lees ook:  Renault 5 E-Tech Electric: de retrocar die je wél wilt hebben

Over de Bart de Graaff Foundation
De deelnemers hebben allemaal een passie voor bijzondere auto’s die Bart ook had. Aan de Miles of Mystery doen veelal ondernemers mee, zoals Bart dat ook was. De ‘Bikkels’ van de Bart Foundation kunnen dankzij de bijdrage van de Miles of Mystery hun dromen waarmaken. In zes jaar tijd heeft de rally al ruim 200.000 euro opgebracht.

Meer informatie over de Miles of Mystery.
Odiel: “Ik kan niet wachten om met je te babbelen over jouw support, bel me op 06 27503992 of mail me op odielmennink@gmail.com.”

Comments

comments

More from Odiel Mennink
Auto’s fotograferen met je smartphone: onze iPhone pro tips!
Autofotografie is hartstikke gaaf, maar het kan ook frustrerend zijn als je...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *