Emeli Sandé schrijft songtekst voor nieuwe Jaguar XE

Waar word jij blij van? Wat stimuleert je? Kortom: “What makes you feel Exchilarated?". Inspireer zangeres Emeli Sandé via social media bij het schrijven van een hitsingle bij de lancering van de nieuwe Jaguar XE.

Waar word jij blij van? Wat stimuleert je? Kortom: “What makes you feel Exchilarated?”. Inspireer zangeres Emeli Sandé via social media bij het schrijven van een hitsingle bij de lancering van de nieuwe Jaguar XE.

Jaguar lanceert deze week de FEEL XE-campagne. Een introductie actie die is opgezet om de essentie van Britse creativiteit en innovatie te bundelen met inspirerende figuren uit de wereld van muziek, film en design. Emeli Sandé, Idris Elba en Stella McCartney zullen belevingen creëren en uitdrukking geven aan de ‘Exhilaration’ die aan de basis staat van de XE, Jaguar’s nieuwe, luxe sport sedan (= auto met een kontje).

Emeli Sandé, de Britse singer/songwriter, zal het eerste FEEL XE-project creëren. Emeli en Jaguar vragen het publiek om inspiratie voor Emeli bij het creëren van een FEEL XE-songtekst over het gevoel van Exhilaration, ter ondersteuning van de introductie van de Jaguar XE. Om inspiratie op te doen stellen Emeli en Jaguar het publiek de vraag: “What makes you feel Exhilarated?”. Via #FEELXE kan iedereen via social media (Twitter, Facebook en Instagram) woorden, foto’s, geluidsfragmenten en video’s delen met Emeli om aan te geven wat hen Exhilarated maakt.
De Jaguar XE, het broertje van de Jaguar XF, is een nieuwe en kleinere sports sedan die zich straks mag meten met de BMW 3-serie, Mercedes CLA en Audi A4.

Emeli’s FEEL XE-song wordt voor het eerst ten gehore gebracht op 8 september 2014, op een geheime locatie aan de Thames. De onthulling van Jaguar’s nieuwe XE vormt de afsluiting van het evenement en is onderdeel van een serie indrukwekkende Jaguar XE-stunts en -evenementen verspreid over Londen. Wij voelen een James Bond-momentje aankomen…

Lees ook:  Formule 1-fans zijn met hun avontuurlijke rijstijl een verhoogd risico op de weg

Tussen nu en 8 september kan het publiek op Jaguar’s Facebook-pagina (www.facebook.com/JaguarNLD) via exclusief beeldmateriaal en interviews volgen hoe Emeli Sandé door social media wordt geïnspireerd door Jaguarfans of misschien wel jou. Volgende projecten van Stella McCartney en Idris Elba volgen daarna. FemmeFrontaal keeps you posted!

Comments

comments

More from Odiel Mennink
Honda Civic: Mommy Car of the World
FemmeFrontaal testte de Honda Civic, in 2012 uitgeroepen tot Women’s Car of...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *