Test jij voor FemmeFrontaal de Tesla Roadster?

“Wat jullie doen, dat lijkt me echt superleuk!”. Nou, ladies, dit is jullie kans! Word FemmeFrontaal gastredacteur en win één week testrijden in een Tesla Roadster van Profile Tyrecenter!

“Wat jullie doen, dat lijkt me echt superleuk!”. Nou, ladies, dit is jullie kans! Word FemmeFrontaal gastredacteur en win één week testrijden in een Tesla Roadster van Profile Tyrecenter!

Profile Tyrecenter biedt één lezeres van FemmeFrontaal de kans om binnenkort geluidloos(!) van 0 tot 100 km/uur te gaan in slechts 3,9 luttele seconden. Met een topsnelheid van 210 km/uur en een vermogen van 248 pk is de Tesla Roadster uniek in zijn klasse omdat de sportwagen volledig elektrisch wordt aangedreven. George Clooney en Arnold Schwarzenegger gingen je al voor. Dus doe nu mee en voel je als een echte, klimaat neutrale superster!
De winnende gastredacteur heeft deze elektrische patserbak een hele week(!) tot haar beschikking.

Voor de milieubewuste snelheidsduivel!
Als FemmeFrontaal testredacteur maak je gave foto’s van de Tesla Roadster en beschrijf je jouw ervaringen met deze elektrische supercar. Je mag het uiteraard ook filmen. Met andere woorden, je bent een échte testredacteur!

Jouw rij-impressie leggen wij vervolgens vast op femmefrontaal.nl, Facebook FemmeFrontaal en Twitter. Ook Profile Tyrecenter zal er in haar media aandacht aan besteden. Uiteraard zijn wij ook van de partij om je te helpen met schrijven en foto’s maken. Lijkt je dit een waanzinnige kans om uiting te geven aan jouw autoliefde?

Vertel dan waarom JIJ of JOUW vriendin, moeder, zus… een week testrijden in deze gave Tesla Roadster MOET winnen! Dat kan hier op femmefrontaal.nl (onder de prijsvraag) of op facebook FemmeFrontaal.

Deel en share deze unieke kans! Let’s start the engine now! Sssssstttt….

*Nabrander. Meedoen heeft alleen zin als je 25+ bent en al minimaal 5 jaar in het bezit bent van rijbewijs B. Datum testweek is in overleg met FemmeFrontaal.nl en Profile Tyrecenter. Eindredactie van de rij-impressie is in handen van femmefrontaal.nl.

Tesla Model S and Roadster Drive Together from Tesla Motors on Vimeo.

Lees ook:  PEUGEOT E-3008 (2024): met deze EV tik je straks de 700 km range wél aan

Comments

comments

More from Odiel Mennink
Nieuwe BMW 1 serie: Jonge God
Een kleine facelift en enkele cosmetische correcties waren nodig om van de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *