Ontwerp je eigen Range Rover Evoque

Drie maanden lang rondrijden in een door jou zelf ontworpen Range Rover Evoque, hoe cool is dat? Land Rover is deze week gestart met de ‘Design Your Evoque’ wedstrijd.

Drie maanden lang rondrijden in een door jou zelf ontworpen Range Rover Evoque, hoe cool is dat? Land Rover is deze week gestart met de ‘Design Your Evoque’ wedstrijd.

Ontwerpers Piet Boon en Victoria Beckham hadden al eens de eer een eigentijdse Evoque te ontwerpen. Volgens Land Rover is het nu aan het Nederlandse publiek om de Range Rover Evoque in een nieuw ‘design’ jasje te steken. De drie winnende ontwerpen worden in februari 2015 bekendgemaakt op OBJECT Rotterdam. Daarna mogen de winnaars drie maanden lang rondrijden in een gewrapte Range Rover Evoque met een door hun zelf ontworpen design.

Design your Evoque

Op de Land Rover Nederland Facebook pagina staat een design tool waarmee fans zijn of haar creativiteit kan uiten op de meest praktische auto uit de Land Rover familie: de Range Rover Evoque. Uit de twintig designs met de meeste stemmen kiest een professionele jury de drie beste ontwerpen.

Marc Bienemann, Algemeen Directeur Jaguar Land Rover Benelux geeft een toelichting op de wedstrijd: “De Range Rover Evoque is een van de meest verkochte Land Rovers in Nederland in de afgelopen jaren. De fantastische vormgeving en stijlvolle, strakke interieurs spreken enorm tot de verbeelding en daarom dagen we iedereen nu uit om zijn eigen Range Rover Evoque te ontwerpen. We zijn enorm benieuwd naar de creativiteit in Nederland en naar welke drie nieuw ontworpen Range Rover Evoques we binnenkort op de weg zullen zien.”

Design your Evoques

De jury die zich over de ontwerpen zal buigen bestaat uit juryvoorzitter Piet Boon, één van Nederlands bekendste designers wie in opdracht van Land Rover ook al verschillende Limited Editions heeft ontworpen, wereldberoemde topfotograaf Rahi Rezvani en Vincent Moleveld, trendwatcher Kunst en Cultuur bij BNR en Oprichter Onlinegalerij.nl.

Lees ook:  In deze auto's rijdt de rest van de wereld, en wij (nog) niet

De ‘Design Your Evoque’ wedstrijd loopt van 29 oktober 2014 tot en met 15 januari 2015. De winnaars worden 4 februari 2015 bekendgemaakt tijdens de opening van OBJECT Rotterdam.

Lees ook FemmeFrontaal rij-impressie met de Range Rover Evoque.

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Column Laura: Kijkje bij Corvette 60th Anniversary Meeting
Voor veel mensen is een auto maar een aluminium blik dat ze...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *