Amsterdam Fashionweek: WIN 4 x 2 kaarten voor SIS by Spijkers en Spijkers

Deze week staat het Westergasterrein in Amsterdam in het teken van de FashionWeek. FemmeFrontaal mag in samenwerking met Smart Nederland 4×2 kaarten weg geven voor de fashionshow SIS by Spijkers & Spijkers!

Deze week staat het Westergasterrein in Amsterdam in het teken van de FashionWeek. Dé namen in de modewereld showen de aankomende dagen in Amsterdam hun nieuwe collectie. Heb jij altijd al eens een fashionshow willen bijwonen? Dat kan! FemmeFrontaal mag in samenwerking met Smart Nederland 4×2 kaarten weg geven voor de fashionshow SIS by Spijkers & Spijkers.

De show ‘SMART presentst SIS by Spijkers en Spijkers’ is zaterdag om 17:00 uur in de Gashouder op het Westergasterrein.
De designzusjes Riet en Truus draaien al heel wat jaren mee in de modewereld en zijn populaire ontwerpers tijdens Fashion Week. Zaterdag 24 januari presenteren zij om 17.00 uur presenteren de SIS herst/wintercollectie 2015/2016 en wie weet ben jij daar bij (met +1)!

Hoe maak je kans op twee kaarten voor de Spijkers & Spijkers fashionshow? Vermeld op Facebook of onder deze post waarom jij dolgraag bij de show van Spijkers & Spijkers aanwezig wilt zijn!

We maken op donderdagavond 23 januari bekend wie de winnaars zijn! Per twee kaarten regelt SMART ook een uitrijkaart voor de Q-Parkgarage Westergas.
Meer informatie over de Mercedes Benz Fashionweek lees je hier!

Comments

comments

Lees ook:  DIT ZIJN DE CATEGORIEWINNAARS VAN WOMEN’S WORLDWIDE CAR OF THE YEAR 2024
Written By
More from femmefrontaal
Wat je alvast moet weten over de nieuwe BMW 5 serie!
Lekker hoor, de nieuwe BMW 5 serie! Zakelijk, chique én sexy. Tijdens...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *