Vernieuwde website FemmeFrontaal live!

Steeds meer vrouwen én mannen weten de weg naar www.femmefrontaal.nl te vinden: de vrouwelijke kijk op auto’s. Sinds de start in 2011 stijgt het aantal fans met de dag! Maar kleine meisjes worden groot, tijd voor een vette make-over van de website en het logo. Met als resultaat een compleet nieuwe look & feel voor de vrouwelijke kijk op auto’s met nog meer ruimte voor video, rij-impressies, columns, interviews, autonieuws, autosport, advertorials, win acties en handige tips en tricks voor vrouwen en auto’s! Vandaag is dan ook de relaunch van FemmeFrontaal.nl, hét online automagazine gemaakt door vrouwen.

Hoewel 40% van de vrouwen in Nederland een auto bezit en maar liefst 80% van de vrouwen in gezinssituaties bepaalt welke auto er wordt aangeschaft, richt de automarkt zich nog steeds voornamelijk op mannen. En juist daar springt www.femmefrontaal.nl op in: de leukste en praktische informatiebron voor vrouwen die op zoek zijn naar auto’s of zich willen vergapen aan droomauto’s. En subtiel wijst FemmeFrontaal ‘de autoverkoper’ er op dat het uiteindelijk een vrouw is die beslist. Geen verhalen over ingewikkelde technieken of louter pk-jargon, maar verhalen en rij-belevingen van vrouwen met liefde voor auto’s en een schoenenkast vol pumps. Op een schaal van 1 tot 10 worden de auto’s beoordeeld op comfort, rijkwaliteit, ruimte, hoge hakken-proof, flirt factor, prijs/kwaliteit verhouding en awesomeness. Maar dat is nog niet alles! FemmeFrontaal verdeelt auto’s ook in speciale categorieën. Denk aan sexy auto, sport auto, eerste auto, familie auto of luxe auto. Tot slot helpt FemmeFrontaal met veel plezier lezers bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto door het inzetten van de Car Stylist, ‘jouw personal autoshopper’.

Lees ook:  Maak kennis met de snelste (en duurste) elektrische cabriolet: de Maserati GranCabrio Folgore

Kijk lekker rond in onze online ‘showroom’ met auto’s en als je vragen en of suggesties hebt, let us know!

Smiles
Team FemmeFrontaal

Comments

comments

More from Odiel Mennink
Interview FemmeFrontaal in VIVA nr 14
Een leuke veeleisende baan én het dan thuis ook gezellig houden. Hoe...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *