Win een unieke Fiat 500 bag!

Whoop whoop! FemmeFrontaal mag van Fiat Nederland deze eye-catching ‘Fiat 500 Borsa Bag’ t.w.v. €178 weggeven aan één fanatieke lezeres van onze site. Wat moet je hiervoor doen? Nou, twee ‘autovragen’ goed beantwoorden!

De diehard Fiat 500 liefhebbers zien in de tas direct de hoofdsteun van de nieuwe Fiat 500 terug. Erg origineel! Maar kom je aan deze fashionable Fiat 500 tas? Je moet sowieso dikke vriendjes met ons zijn social media (facebook/twitter/instagram), en daarnaast de volgende vragen beantwoorden:

1. Wat is het ‘FemmeFrontaal Awesomeness’ cijfer van de Fiat 500X?
2. Welke signature song (lijflied) koos FemmeFrontaal uit voor de Fiat 500S?

Simpel, toch? What are you waiting for, opzoeken met die hap! En stuur je antwoord voor 29 maart door naar femmefrontaal@gmail.com. Maandag 30 maart maken we bekend wie de lucky winner is en mag gaan shinen met deze gave tas!

Fiat 500 bag-femmefrontaal

Fiat 500 bag-spiegel-femmefrontaal

Comments

comments

Lees ook:  Lexus LBX: de kleinste Lexus ooit
More from Odiel Mennink
Toyota GT86 Cb ontworpen voor vrouwen
Toyota kondigde een nieuwe versie aan van de noeste Toyota GT86, dit...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *