Beoordeel jij je liefde op zijn of haar auto?

Een Ierse datingshow ‘Pioc do Ride’ werkt momenteel aan een programma waarbij de kandidaat zijn potentiële partner kiest op basis van de auto die hij of zij rijdt. Zou jij er aan meedoen?

Als autofreak herken ik dit fenomeen als geen ander. Hoe oppervlakkig het ook klinkt. Vijf jaar geleden was mijn eerste vraag aan mijn huidige liefde: ‘Zeggguhh, in welke auto rij jij eigenlijk?’. Hij antwoordde: ‘Een Volkswagen Golf’. Daarna werd het even ijzingwekkend stil. Tot hij zijn zin aanvulde met het woord ‘Plus‘. Ik was flabbergasted, echt. ‘Een Volkswagen Golf Plus???‘, kirde ik. Dit moet een 1 april grap zijn. Maar ja, echte liefde he, dat laat zich niet leiden door de keuze van een auto, je huis of je kleren…. Gelukkig kun je mannen veranderen (knipoog). Vijf jaar later heb ik mezelf tot  ‘hoofd-lease-auto’ gebombardeerd thuis. Hij rijdt hij nu een classy Lexus.

Maar ik kan me voorstellen dat je al die ‘auto heisa’ niet wilt en direct een leuke man met dito auto wilt. Dus terug naar het programma.
Het Ierse datingprogramma is nog op zoek naar kandidaten (met name vrouwen) mét gave bakken. Liefst natuurlijk Iers, maar iets anders exotisch mag ook. En heel cool, kandidaten van de datingshow mogen ook een rondje scheuren op het Mondello race circuit in Ierland. Dus wat let je? Of zullen we de datingshow ook in Nederland organiseren? – @Net5 @RTL5 leest u mee? –


Bron: wheelsforwomen.ie

Comments

comments

Lees ook:  ONTHULLING CATEGORIEWINNAARS WOMEN’S WORLD CAR OF THE YEAR 2022
More from Odiel Mennink
Slaapimpressie Hotel Hyundai: ideale festivalauto
De i30… Hoezo een gezinsauto? De ideale festivalauto! Zondagochtend ontwaakten we super-de-luxe...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *