Maserati shint op EYE Filmbal

In de meest bloemrijke outfits arriveerden bekende acteurs gisteren in Maserati-stijl bij de EYE Prize en EYE Filmbal in Amsterdam. Als ware paparazzi was FemmeFrontaal erbij!

EYE filmbal

Maserati_femmefrontaal_EYE

Het Italiaanse merk met de drietand bracht bekende Nederlandse sterren van het witte doek in stijl naar de uitreiking van de EYE Prize en aansluitend het EYE Filmbal in Amsterdam. Polder glamour, maar we hebben genoten! En niet alleen van de feestavond, ook van de Business Update van Maserati eerder die dag in de lounge van Eye. In een notendop praatte Maserati ons bij over de toekomst van de Italiaanse autofabrikant. Het wordt een spannende periode!

Allereerst, de Maserati Ghibli, in Europa het meest succesvolle model van Maserati, krijgt binnenkort een serieuze update wat betreft technische gadgets en veiligheid. Verder komt Maserati begin 2016 Maserati meteen SUV/crossover op de markt, genaamd: Levante. Volgens de Italianen een serieuze concurrent voor de Porsche Cayenne, BMW X6 en de Range Rover Sport. In diezelfde periode werken de mannen ook keihard aan een geduchte tegenhanger van de Jaguar F-Type, namelijk de Maserati Alfieri. Eerder al als concept car getoond tijdens autoshows. Deze waanzinnig mooie coupé gaat dus werkelijkheid worden! Als die ons net zo weet te verleiden als de GranCabrio vorig jaar deed… (knipoog).

Maserati_Alfiericonceptcar

Let’s wait and see! In Nederland gaat het in ieder geval goed met de verkopen van het luxe merk want in slechts één jaar tijd is het aantal verkopen gestegen met 400%, met dank aan de goedkoopste Maserati: de Ghibli. In totaal heeft Maserati 125 auto’s in Nederland verkocht. Om dat aantal te verhogen en de naamsbekendheid van het merk een extra impuls te geven was Maserati als officieel partner van het EYE Filmbal vertegenwoordigd met een vloot Quattroporte en Ghibli auto’s om het vervoer van de VIP-gasten van de avond te verzorgen.

Lees ook:  DIT ZIJN DE CATEGORIEWINNAARS VAN WOMEN’S WORLDWIDE CAR OF THE YEAR 2024

Maserati EYE Museum

Header foto: Joram Lürsen, Kim van Kooten, Benja Bruining, Natascha Hupscher.

Comments

comments

More from Odiel Mennink
Waar rijden autojournalisten zelf in?
Bij de lancering van een nieuw model hebben ze altijd wel wat...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *