Nederland krijgt babyblauwe Porsche 911 Targa 4S

Op de AutoRAI 2015 kun je kennismaken met de stunning Porsche 911 Targa 4S Exclusive Edition speciaal voor de Nederlandse markt gemaakt. Dit model wordt in een oplage van 15 exemplaren door Porsche Exclusive geproduceerd om ’50 jaar Targa’ te vieren. Alle modellen zijn uitgevoerd in het herkenbare Gulfblauw (= babyblauw vinden wij) met accenten in hoogglans zwart en lichtmetalen wielen in het klassieke ‘Fuchs-design’. Zo’n mooi kleurtje staat vanaf € 223.230 bij je op de oprit. Red je dat met je spaarcenten? Of zullen het jongetje samen crowdsourcen?

911_Targa_4S_Exclusive_Edition_interieur_femmefrontaal

De 911 Targa 4S Exclusive Edition beschikt verder over een 294 400 pk sterke zescilinder boxermotor. Standaard op deze uitvoering zijn Porsche Doppelkupplung (PDK) het sportuitlaatsysteem (yeah!), het Sport Chrono Pakket Plus en Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC). Als opties zijn een handgeschakelde zevenversnellingsbak, Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB) leverbaar en Burmester® High-End Surround Sound-System, waar het BOSE® Surround Sound-System standaard is. Ook de Powerkit die voor 30 pk extra vermogen zorgt, is optioneel.

911_Targa_4S_Exclusive_Edition_boven_Femmefrontaal

De Porsche 911 Targa 4S Exclusive Edition beleeft zijn debuut op de AutoRAI 2015. Ook FemmeFrontaal heeft de pasgeboren kunnen bekijken op de AutoRAI, bekijk ons AutoRAI 2015 report hier!

911_Targa_4S_Exclusive_Edition_logo_femmefrontaal

Comments

comments

Lees ook:  Column: Van twee walletjes...
More from Femme Frontaal

BMW vertelt je wanneer het verkeerslicht groen is

Hoe lang staat het verkeerslicht nog op rood? Heb ik net genoeg...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *