“LIFE IS TOO SHORT TO DRIVE A BORING CAR”

“I’m not afraid of speed. Have you seen my car?” Op de AutoRAI-stand van Opel zien de hostessen en hosts er in ieder geval hip uit met gave kledingsets van ModeMusthaves! Het modelabel levert een belangrijk aandeel in de styling van het Opel personeel op de stand op de autobeurs.

Elise van Wonderen, founder en eigenaar van ModeMusthaves.com: “ModeMusthaves.com staat voor uitgesproken musthaves en dit hebben wij doorgegetrokken in de kledingsetjes bij de verschillende segmenten op de stand van Opel. Samen met onze stylistes hebben we ervoor gekozen om de herkenbare it-shirtjes met opvallende quotes als uitgangspunt te nemen en deze af te stylen met kleding en accessoires die bij de verschillende type auto’s passen.”

Het verzorgen van de Opel-styling op de AutoRAI vloeit voort uit de samenwerking die Opel vorig jaar is gestart met ModeMusthaves.com. Bij aanschaf van een Opel ADAM (ROCKS) via het online fashion platform ontvangen kopers gratis een bijpassende ModeMusthaves kledingset ter waarde van 250 euro.

Opel-hostesses-en-ModeMusthaves

Hmmm… zouden ze leuke t-shirts FemmeFrontaal én Fans hebben? (knipoog). Wij gaan er achteraan!

Comments

comments

Lees ook:  Lexus LBX: de kleinste Lexus ooit
Written By
More from femmefrontaal
Gastcolumn Maika: Panamerican Highway
Achter ons appartement loopt de de Panamerican Highway (PAH), die je, als...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *