Sneak peek: Video Natte Lunch

Brullende sportwagens bij boeklancering Natte Lunch.

‘Sem van Ginter is zijn succesvolle leven beu. Een droomhuis, dito vrouw en dochter én een goed lopend bedrijf, maar Sem wil meer avontuur. Wanneer hij besluit een boek te gaan schrijven, wordt het binnen no time een megaproject waarover zijn eigen vrouw zelfs begint te twijfelen. En als Sem dan ook nog onder invloed van de bestsellerschrijfster Emma komt, loopt niet alleen zijn schrijverschap maar vooral ook zijn oude leven als man en vader gevaar.
Een toegankelijke en vermakelijk herkenbare roman over de opkomst en ondergang van een man die zichzelf verliest in auto’s, drank en één verkeerde vrouw.’

Boek trailer: Natte Lunch from GIVEAWAYS on Vimeo.

Het boek Natte Lunch wordt 19 mei groots en met brullende motoren in het centrum van Amsterdam gelanceerd. En als ‘TourBabe’ is FemmeFrontaal Odiel daar bij, in een fabulous Ferrari California! De tour met 10 sportwagens, 20 onderneemsters en 10 high end lunch restaurants start in de middag en belooft een heel spektakel te worden, keep you posted!

Comments

comments

Lees ook:  Rowan rijdt The Winter Trail 2020!
More from Odiel Mennink

Roadtrip: Verzot op Noord-Italie

Verzot op Italië. Dat ben ik. Met slechts anderhalf uur vliegen vanaf...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *