Maak een selfie met gouden DAFjes

‘Maak hier een selfie met het échte goud’ En doe het snel, want de vijf unieke gouden DAFjes staan nog tot donderdag 23 april op het 18 Septemberplein in Eindhoven te pronken.

Deze geweldige glimmende DAFjes, afkomstig van DAF-Museum werden gisteren onthuld om het publiek te verleiden voor de Nationale Museumweek.

De heer Vermeer, vice voorzitter van het DAF-museum, is vooral trots op de unieke Variomatic uit de DAF, in simpele bewoordingen: de allereerste automaat, die de voorloper is van de nu zo populaire CVT die volop in hybride auto’s zoals Lexussen wordt toegepast. “De DAF 33, een echte familieauto, is een puur Nederlandse uitvinding en heeft sterk bijgedragen aan de groei van mobiliteit en economie. Deze DAF en vele andere auto’s van dit merk zijn het hele jaar door te zien in het DAF Museum in Eindhoven.”

Bronvermelding "Foto: Jorrit Lousberg" bij publicatie verplicht.

En hoe goud zijn ze? FemmeFrontaal vindt de wrap echt fan-tas-tisch! We zouden er zo de weg op mee willen (wel even de raampjes vrij maken). De fancy gouden DAFjes worden na 23 april binnengezet en zijn tot 26 april te bewonderen in het DAF-museum.

Comments

comments

Lees ook:  Wil je weten: dit zijn de kandidaten voor WWCOTY 2024 
Written By
More from femmefrontaal
Mel’s Autovlog: Hoe verwissel je een autoband in 10 minuten?
Bel jij weleens een autogarage of je vader om een lekke band...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *