Avicii in feelgood film ‘A New Beginning’ van Volvo

Volvo en Avicii hebben elkaar gevonden! De Zweedse DJ speelt de hoofdrol in de feelgood merkcampagne ‘A New Beginning’ van de nieuwe Volvo XC90. De pure beelden, de relaxte muziek, het avontuurlijke verhaal van Avicii, alles klopt in deze korte film! Nieuwsgierig? Bekijk hem hier!

Voor de productie van de video hebben Volvo en Avicii samengewerkt. De beelden zijn geschoten op locaties in Stockholm en Osterlen in het zuiden van Zweden. Plekken waaraan Avicii dierbare herinneringen bewaart. De populaire DJ schetst hoe hij hier de basis legde voor een explosieve doorbraak, gevolgd door jaren van reizen en hard werken. In de video zijn ook familieleden en hartsvrienden van Avicii te zien. ‘De afgelopen zes jaar ben ik eigenlijk constant op tournee geweest, afgezien van mijn time-out de afgelopen negen maanden. Ik deed 325 shows per jaar en de rest van de tijd was grotendeels gevuld met reizen. Dat is niet vol te houden. Ik kwam tot de conclusie dat ik mijn leven anders moest inrichten. Zweden is daarin voor mij heel belangrijk, hier vind ik nieuwe kracht en energie samen met familie en vrienden. Volvo stimuleerde mij om dit proces van zelfreflectie en vernieuwing te visualiseren in een video. Ik denk dat we met elkaar iets geweldigs hebben geproduceerd’, aldus Avicii.

Audra Mae Volvo Cars stelde voor om de song Feeling Good te gebruiken. Avicii heeft het nummer opnieuw gearrangeerd, met zang van Audra Mae. Avicii: ‘Geweldig om weer met haar te werken. Ze heeft een krachtige en emotioneel geladen stem en is een grote naam in de folk en country muziek. Recentelijk werkte ze met mij aan het albumTrue, waarbij ze haar eerste stappen in de elektronische muziek zette met de track Addicted To You. Audra’s stem vol soul bracht dit klassieke nummer opnieuw tot leven. Ik ben erg blij met het resultaat.’

Volvo start een nieuw tijdperk – ‘A New Beginning’, zoals ze de campagne hebben genoemd. Met als doel een een frisser, levendiger en klantgerichter Volvo. FemmeFrontaal zegt: keep up the good work! Dit ziet er fab en zeer aantrekkelijk uit!

Lees ook:  In deze auto's rijdt de rest van de wereld, en wij (nog) niet

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
De nieuwe Opel Corsa!
Hier waren we toch wel even benieuwd naar: de nieuwe Opel Corsa....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *