Rolls Royce Wraith Inspired by Fashion is haute couture op wielen

Wit. Luxe. Zijde. Zacht. Style. Bespoke. Rolls Royce onthulde deze week de Rolls Royce ‘Wraith Inspired by Fashion’. Haute couture op wielen!

Rolls-Royce-Wraith-by-fasion-ladies

Op de AutoRAI konden we al snuffelen aan de weelde van de ‘Wraith inspired by Film’. Dit keer heeft Rolls Royce de inspiratie opgezocht in de fashionwereld met een in Wraith gehuld two-tone exterieur (Andalusische Wit en Arctic White) en roomwit interieur gemaakt van zachte en zijdeachtige materialen. Niet alleen komt de accentkleur van de lak terug in de geborduurde hoofdsteunen, piping en stiksels in het leder, maar ook in het nieuwe tweekleurige stuurwiel. Wauw, wat een pareltje! Tres chique. Nu alleen nog een aanzoek van Mr. Big.

Rolls-Royce-Wraith-by-fasion-interieur

Giles Taylor, directeur Design van Rolls-Royce Motor Cars, licht vertelt over de ‘Rolls Royce ‘Wraith Inspired by Fashion’: “Materialen en afwerking van deze speciale Wraith zijn rechtstreeks te herleiden naar de wereld van fashion. We hebben ons laten inspireren door internationale catwalks en de beste modeontwerpers, wat heeft geleid tot een verbluffend en verrassend automobiel.”

Rolls-Royce-Wraith-by-fasion-stuurwiel

Na de film- en fashioneditie van Rolls Royce wachten we nog op één ‘Wraith inspired by…’ inzending van de Britten. Wat zal het zijn? ‘Wraith Inspired by ….Nature, dance, haute cuisine of voice’? Deze bijzonder stijlvolle Wraith is leverbaar bij CITO MOTORS in Eindhoven, importeur en dealer van Rolls-Royce in Nederland en tevens Bespoke-specialist. Prijs? Wij durven het niet eens te vragen…

Comments

comments

Lees ook:  Alfa Romeo 33 Stradale: a più bella!
Written By
More from femmefrontaal
Trendonderzoek Sunny Cars: spontaan roadtrippen
Als we onze liefde voor autorijden combineren met een zonnige vakantiebestemming, komen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *