Wannahaves van Mercedes-Benz

Dat Mercedes-Benz auto’s maakt waar we verliefd worden, is een feit. Nu heeft het Duitse automerk uit Stuttgart ook haar webshop gevuld met verleidelijke goodies waar wij wel voor warm lopen. FemmeFrontaal zocht de leukste wannahaves voor voor je uit!

In de voetsporen van MINI vinden we in de webshop van Mercedes-Benz spullen die én praktisch zijn én er leuk en classy uitzien. Weg zijn wij van het chique horloge, de fancy handtas in de kleur oud roze mét bijpassende portefeuille, de kleurrijke zonnebril, de fantastische espressokopjes die doen denken aan de racerij én als kers op de taart een bling-bling-look-at-me sleutelhanger van Mercedes-Benz.

Horloge-mercedes-benzhandtas-mercedes-benz

portemonee-mercedes-benzzonnebril-mercedes-benz

koffiekopjes-mercedes-benzsleutelhanger-mercedes-benz

Dus ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor je vriendin, moeder of zus? Verras haar dan eens met een Mercedes-Benz goodie! Of ze nu in een Twingo rijdt of niet… (knipoog).

Comments

comments

More from Femme Frontaal

Range Rover Velar: Simpel en indrukwekkend

Het is pas net maart en er zijn al een aantal toffe auto’s...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *