Mercedes-Benz DTM Ladies Day

Mercedes-Benz begrijpt het: vrouwen zijn een hele belangrijke factor in het aankoopproces van een auto én daarom doet het automerk aan vrouwenbinding! Op 6 juli organiseerde Mercedes-Benz in samenwerking met Radio Veronica een speciale Ladies Day met als hoofdprijs een VIP-treatment tijdens de DTM races op 12 juli in Zandvoort. Om tot de 20 lucky ladies te behoren was de opdracht om op de website van Radio Veronica te vertellen waarom juist jij deze prijs moest winnen!

FemmeFrontaal Evelin trok een sprintje naar de computer, want hier moest zij natuurlijk aan meedoen. En met de zin: “Het wordt tijd om de wereld te laten zien dat ook vrouwen onderbroeksensaties van autosport krijgen”, kwalificeerde zij zich voor de voorrondes.

ladies-day-mercedessen

Na een paar slapeloze nachten was het eindelijk zo ver! In de VIP box van Mercedes Benz op Circuitpark Zandvoort begon de wedstrijd met een kennistest. Even ‘back to school’. Zenuwachtig zaten de dames al starend naar de vragen op de pen te kauwen. Evelin wilde deze test natuurlijk winnen dus had zij zich helemaal ingelezen in de geschiedenis van de DTM. Ook dames als Susie Wolff en Ellen Lohr werden bestudeerd, dat zijn immers vrouwen die in de DTM hebben gereden.

ladies-day-evelin

De moed zakte haar echter in haar pumps toen er vragen voorbij kwamen als: ‘Hoe heet het schip van Radio Veronica?’ (heeft Veronica een schip dan?!) en ‘Wanneer werd het circuitpark Zandvoort gebouwd?’ (uuuuh, bleek 1927 te zijn). Ai, daar zijn al punten blijven liggen. En toen ze bij de slalomproef, een proef met pionnetjes waar zo snel mogelijk om heen geslalomd moet worden, een pionnetje – á 5 seconden extra tijd – had geraakt, was de wedstrijd wel bekeken.

Lees ook:  Wat een snoepje en alleen in Italië: de nieuwe elektrische YPSILON

Gelukkig maakte een rondje circuit in een straatauto van Mercedes-Benz CLA veel goed. De CLA liet zich gewillig de bochten in smijten en schrok niet van het ruwe gedrag van haar rechtervoet. Toen zij even later met coureur Renger van der Zande aan het stuur in een C63 AMG het circuit over vloog was ze de teleurstelling alweer helemaal vergeten.

Stephane Kox
Winnares van de dag: Stephane Kox

Helaas geen finale plek dus voor Evelin maar natuurlijk is zij er dit weekend voor FemmeFrontaal bij om het DTM spektakel van brullende Mercedessen, BMW’s en Audi’s voor jullie op de gevoelige plaat vast te leggen!

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Vinden we héél leuk: de nieuwe Mazda MX-5 Sakura!
Ons lievelingetje, ofwel het schatje van FemmeFrontaal Odiel, heeft een upgrade gekregen....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *