Maak kennis met gastredacteur Manon!

Manon Pleiter uit Apeldoorn schreef onlangs een leuke gastcolumn op www.FemmeFrontaal.nl ‘Met je dreumes naar de Formule1, tien survivaltips‘. Dat beviel zo goed dat je vanaf deze week regelmatig columns en artikelen van haar terugleest op de site, want ze wordt één van onze vaste gastredacteuren! Maak kennis met Manon:

Ze rijdt een Subaru WRX STI, Subaru Tribeca en Volvo V40, droomt van een Alfa Romeo Giulia QV, maar een Fiat Abarth 595 erbij is ook wel heel leuk. Manon: “Mijn interesse in auto’s en autosport begon al vroeg met het volgen van de Formule1. En nog steeds ben ik gek op alles wat auto- (en motor)sport heet. Zet mij een dag langs het circuit en ik ben volmaakt gelukkig. Ik zou zelf ook graag mijn racelicentie halen, maar ben nog net niet zover dat ik die stap ook echt durf te zetten. Mijn passie voor auto’s en kennis ervan groeit nog iedere dag en ik ben van plan om er nog heel veel van te leren en van te genieten!”

Lees hier meer over het team van FemmeFrontaal.nl.

Comments

comments

More from Femme Frontaal

De werkoutfit: 5 musthave items

Soms vragen we ons weleens af of er geen benzine in plaats...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *