My name is Martin, Aston Martin

Wanneer er een nieuwe James Bond film uitkomt ben ik altijd onwijs benieuwd in welk stalen ros meneer Bond zijn gespierde kont laat zakken. In de film Spectre is dat de Aston Martin DB10, die er nog lekkerder uitziet dan de geheimagent zelf.

De Aston Martin DB10 is een concept car en zal dus, helaas pindakaas, nooit echt geproduceerd worden. Voor de film Spectre zijn er 10 exemplaren gemaakt, waarvan Bond er al zeven heeft gesloopt tijdens levensbedreigende gevechten met de bad guy. De overige drie Aston Martin’s zijn nu op wereldtournee en gaan geveild worden.

Ik reisde af naar Kroymans in Hilversum om één van deze drie actiehelden voor jou op film vast te leggen: de Aston Martin DB10.

JamesBond-AstonMartin

Comments

comments

Lees ook:  Opel Corsa: metamorfose #5
More from Evelin Dorssers

Mercedes-Benz GLC: Mr Grey

De hoekige SUV van Mercedes-Benz, de GLK, heeft een complete transformatie ondergaan...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *