Win een set Michelin CrossClimate banden!

Michelin speelt alvast voor Sinterklaas deze herfst! FemmeFrontaal mag namelijk DRIE trouwe fans verblijden met een nieuwe set Michelin CrossClimate banden! De Michelin CrossClimate band is een band waarmee je zowel in de zomer als in de winter kan rijden. En dat scheelt weer een tweejaarlijkse bandenwissel. Dus: wie heeft er écht een set nieuwe Michelin CrossClimate banden nodig?

Wat moet je doen?
Maak een selfie met jouw autoband en motiveer waarom jij een set spiksplinternieuwe Michelin CrossClimate banden verdient?

Plaats je selfie mét motivatie onder dit artikel of mocht je geen Facebook hebben, stuur je foto met motivatie op naar femmefrontaal@gmail.com. De drie meest originele inzenders maken kans op een set nieuwe CrossClimates.

Meer over de Michelin CrossClimate band:
De vergelijking met een ‘all season band’ is snel gemaakt, maar toch is het anders. De Crossclimate band is namelijk een zomerband mét wintergoedkeuring. Je kan er dus ook veilig mee door een gemiddelde Europese winterbui met regen, hagel en sneeuw rijden. Het behoudt de voordelen van een zomerband (zuinig en goede rijkwaliteit) én de voordelen van een winterband (goede grip en remweg ). Het is dus een 24-uurs gezichtscrème die de juiste ingrediënten van zowel de dag- als de nachtcrème combineert.

FemmeFrontaal mocht de Michelin CrossClimate band testen in een Peugeot 308 op een spannend parcours met sneeuw, regen en zonneschijn. In vergelijking met de andere drie soorten banden is onder alle weersomstandigheden de rijkwaliteit verbeterd en is er meer grip.

Nabrander en deelname voorwaarden:
We belonen alleen échte fans van FemmeFrontaal. Ben je een ‘win-actie maniak’, dan kun je de prijs op je buik schrijven. Let op: Michelin CrossClimate banden hebben de volgende bandenmaten: 15, 16 of 17 inch. De winactie loopt tot 14 november 2015. De gelukkige winnaars worden via FemmeFrontaal benaderd. Over de uitslag kan NIET gecorrespondeerd worden.

Lees ook:  Alfa Romeo 33 Stradale: a più bella!

Michelin CrossClimate band-femmefrontaal

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Safe Drive Pod: is dit de oplossing voor alle smartphone verslaafden onder ons?
We weten allemaal dat je geliefde smartphone en autorijden niet samen gaan,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *