Auto’s waar vrouwenharten sneller van gaan kloppen

Wij vrouwen zijn dol op auto’s. En dan niet alleen de schattige Mini Coopers of Fiat 500’s van deze wereld. We prediken er al over sinds de start van FemmeFontaal, maar toch blijven mannen zich erover verbazen dat hooggehakte dames prima een busje kunnen parkeren of dol zijn op een strak gelijnde Mercedes-Benz coupé. Tijd om voor eens en voor altijd korte metten te maken met de vooroordelen en naar echte auto’s te kijken, waar onze harten een sprongetje van geluk van maken.

Aston Martin Vanquish Volante
Subtiel. Elegant. Cabrio. Om je vingers bij af te likken. Het dak van de cabrio doet er slechts 14 seconden over om op te boven. Pluspunten: nog steeds veel ruimte in de kofferbak voor al je spullen. Het dak wordt boven de kofferbak weggevouwen, maar deze heeft vervolgens nog een inhoud van 297 liter. Voor de vrouwen die van dat heerlijke geluid van de motor houden: bij deze auto zit je goed! De 5,9 liter grote V12 motor produceert een van de meest glorieuze geluiden ooit.

2014-aston-martin-vanquish

Audi RS5
De Audi RS5 is al lang op de markt, maar blijft een plaatje. Maar niet alleen het uiterlijk is een genot, ook de binnenkant mag er wezen. Met een motor van 450 pk, piekt de auto tussen de vier- en zesduizend toeren. Binnen 5 seconden zit je op de 100 km per uur. Snel en good looking, maar what’s on the inside? Het interieur is ook oogstrelend en naar eigen hartenlust in te richten. Je kunt kiezen uit drie verschillende sportstoelen, allen afgewerkt met leer en alcantara. Ook het stuur is van leer, geperforeerd leer wel te verstaan: voor de grip. Het voordeel dat dit model al even op de markt is? Je kunt een luxe RS5 occasion veel goedkoper op de kop tikken.

Lees ook:  In deze auto's rijdt de rest van de wereld, en wij (nog) niet

AudiRS5

Ferrari F12 Berlinetta
Dit is dus de snelste Ferrari waar je legaal de weg mee op mag. Gemeten top snelheden lopen op tot 340 km per uur. Ferrari belooft een sportieve zithouding, maar ook maximaal comfort. De balans hiertussen is perfect. Ferarri’s woorden: een waar huwelijk tussen technologie en esthetiek. Een prachtige auto en tegelijkertijd een snelheidsduivel. Knikkende knietjes.

Ferrari-F12-femmefrontaal-header

Lamborghini Aventador
Elke Lamborghini moet herkenbaar zijn als een legendarische Lamborghini. Misschien iets te daredevil voor sommigen, maar het heeft wel iets. Nicki Minaj heeft dit model in het roze: haar eigen Barbie mobiel. Rihanna heeft de Aventador in het rood. Cadeautje. Ook deze auto heeft een v12 motor, raast van 0-100 in 2,9 sec en kan tot 350 km per uur.

Lamborghini-Aventador

Jaguar F-TYPE R Coupé
Onze grote liefde, waar we ook al eerder over schreven, de Jaguar F -TYPE R Coupé, kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Verkrijgbaar in 14 verschillende kleurtjes en leuke high-tech speeltjes, zoals het Jaguar navigatie systeem. Met dit systeem kun je meer dan alleen de weg vinden, wat dacht je van op afstand je motor starten en je auto lekker warm maken. Ik kan geen enkel minpuntje aan de Jaguar F Type-R ontdekken.

Jaguar-F-TYPE-R-coupe-header-femmefrontaal

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
De dashcam: mis nooit meer een moment om te delen!
‘Sharing is caring’. Een update delen op social media is dé manier...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *