Wil jij naar het Nationaal Oldtimer Festival?

Wil jij zondag 2 augustus naar het Paddock Porsche/Nationaal Oldtimer Festival? Laat dan op Facebook FemmeFrontaal een foto achter van jouw favoriete oldtimer! Michelin geeft maar liefst 10×2 kaarten weg aan lezeressen van FemmeFrontaal!

abarth-nationaal-oldtimer-festival

Oldladies, we love them. Ze zijn een stuk fotogenieker dan moderne confectie-auto’s en ze hebben ook nog eens meer karakter dan de huidige spaarbrandertjes.  Op zondag 2 augustus staat het Circuitpark Zandvoort in het teken van de meest fantastische oldtimers op Paddock Porsche/Nationaal Oldtimer Festival: van klassieke Porsches, Ferrari’s Morgans, MINI’s, tot die schattige oldschool VW busjes. Er worden parades, dragraces en ‘schoonheidswedstrijden’ gehouden.

Van bandenfabrikant Michelin mogen we maar liefst 10 x 2 kaarten voor Paddock Porsche/Nationaal Oldtimer Festival weggeven! Michelin is partner van Paddock Porsche en zijn op het event aanwezig met leuke prijsvragen en diverse types high performance MICHELIN banden én de MICHELIN CrossClimate natuurlijk.

Wil jij naar het Paddock Porsche/Nationaal Oldtimer Festival? Laat op Facebook FemmeFrontaal (of hieronder, even doorscrollen) een foto achter van jouw favoriete oldtimer. De meest originele inzendingen worden beloond met 2 kaartjes voor het gaafste oldtimerfestival in Nederland.

Doe het snel, want deze actie loopt tot vrijdag 31 juli. Succes en rock & roll ladies!

VW busje-nationaal-oldtimer-festival

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Nederland krijgt babyblauwe Porsche 911 Targa 4S
Op de AutoRAI 2015 kun je kennismaken met de stunning Porsche 911...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *