Toyota Supra: Legen- wait for it –dary!

Toyota Supra

Oh jongens, als dit niet dé comeback van het jaar wordt, dan weten wij het ook niet meer! We moeten nog een aantal nachtjes slapen, maar op 6 maart is het zover. Dan keert de iconische sportwagen uit Japan na 16 (!!!) jaar afwezigheid, ein-de-lijk terug.

Wat betreft de definitieve specificaties van de nieuwe Supra tasten we nog altijd in het donker. Volgens bronnen zou de Supra echter wel gelekt zijn. Hij zou dan ook enorm op de FT-1 Concept gaan lijken, maar dan zonder uitlaten die de bumpers smelten en met normale buitenspiegels en deurgrepen.

Legendarisch

Volgens de geruchten ligt er, net als bij de vorige Supra, een 3.0-liter zes-in-lijn met turbopower onder de motorkap. Hij zou net geen 1.500 kilo wegen en met een vermogen van 340 pk sprint de auto van 0 naar 100 km/u in zo’n 3,8 seconden.

Het gesmoes rondom de nieuwe bolide van Toyota klinkt veelbelovend, maar we zullen toch echt nog even moeten wachten tot we zeker weten met wat voor zwaar geschut Toyota de Autosalon van Genève zal betreden, maar legendarisch wordt het zeker.

Hou FemmeFrontaal 7 maart (een dag na de officiële onthulling) goed in de gaten, want dan doen Odiel en Rowan live verslag vanuit Genève!

Comments

comments

Lees ook:  Tesla Model S Plaid: duizelingwekkend (letterlijk)
Written By
More from femmefrontaal
AutoRAI test: droomrijder of joyrijder?
Ben jij een droomrijder of joyrijder? Hoe vind je de auto die...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *