Sensuele fotoshoot VICTORIA KOBLENKO met JAGUAR F-TYPE

Stijlvol, kwaadaardig snel en sensueel, dat is de Jaguar F-TYPE voor ons. Actrice Victoria Koblenko deelt onze liefde voor deze sportauto en rijdt er  – zo jaloersmakend –  privé ook nog eens in! Om haar gevoel voor de Jaguar F-TYPE te vast te leggen heeft ze met celebrity fotograaf Rahi Rezvani een sensuele – bijna dierlijke – fotoshoot gemaakt. Roarrrr. 

‘Deze auto verplicht me tot hard rijden’  Quote Victoria AutoVisieTV

In de shoot is Victoria Koblenko te zien als een actrice die zich op het ene moment onderwerpt aan de auto, en op het andere moment letterlijk de koers bepaalt en het stuur in handen heeft. Uit de foto’s blijkt overduidelijk een seksuele lading, maar zonder pitspoesfactor. Het is zeer stijlvol gedaan. Ja mannen, dat kunnen vrouwen dus ook hebben met auto’s (knipoog).

3-Jaguar-Rahi-Rezvani

5-Jaguar-Rahi-Rezvani

4-Jaguar-Rahi-Rezvani

2-Jaguar-Rahi-Rezvani

Bij ons vallen de foto’s zeer in de smaak. Wil je de foto’s hebben? Jaguar heeft ze gebundeld in een kalender, voor €200 kun je hem boven je bureau, bed of op het toilet ophangen. De oplage is echter slechts beperkt.

LEES ALLE FEMMEFRONTAAL RIJ-IMPRESSIES MET JAGUAR F-TYPE:
Jaguar F-TYPE R coupé: Speelbeest
Jaguar F-TYPE S cabrio: Groen van Jaloezie

Comments

comments

More from Femme Frontaal

Top 6 producten die Nederlanders meenemen op autovakantie

Pricewise vertelde ons dat uit onderzoek blijkt dat de helft van de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *