Bentley experience lounge: wel of niet crashen?

Bentley opende een eigen lounge in het Conservatorium hotel hier in Amsterdam. De lounge moet potentiële klanten een voorproefje geven van dé Bentley experience. Niet door er een Bentley neer te zetten, maar door middel van presentaties op een enorm scherm.

Bij een luxe lounge van dit prestigieuze Britse merk denken wij meteen aan dark, royal colours en een enorme Chesterfield bank. Niets blijkt minder waar. We zijn er zelf nog niet geweest, maar de witte muren en strakke uitstraling roepen bij ons nog geen Bentley gevoel op. En laten we eerlijk zijn, als je ons zou vragen of we een uur in de lounge of tien minuten in een Bentley door willen brengen.. well it’s a no brainer really. Dus waarom dan die lounge? Ergens zijn we wel nieuwsgierig naar deze stylingkeuze…(knipoog).

03-Bentley-Amsterdam-(13)

04-Bentley-Amsterdam-(15)

Door: Isabeau Kamphuis

Comments

comments

Lees ook:  Wat een snoepje en alleen in Italië: de nieuwe elektrische YPSILON
Written By
More from femmefrontaal
Win een set Michelin CrossClimate banden!
Michelin speelt alvast voor Sinterklaas deze herfst! FemmeFrontaal mag namelijk DRIE trouwe fans...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *