De mooiste en gekste auto interieurs

Bij het kopen van een auto kijk je meestal eerst naar het uiterlijk en het aantal pk’s? Maar wat nét zo belangrijk is, is het auto interieur. Veel mensen zijn daarom bereid om flink te investeren in een auto interieur die op valt, die anders is. Een interieur met een WOW-factor! Soms kan een autoliefhebber hierin net iets te ver gaan (knipoog)… Maar wees gerust, FemmeFrontaal zocht de meest smaakvolle auto interieurs voor je uit!

Tja.. de Pagani Huayra. Een droomauto voor vele vrouwen met een interieur waar de meeste autoliefhebbers spontaan van beginnen te kwijlen. Het is oké, we nemen het je niet kwalijk…
Pagani Huayra

Check het Aston Martin Q DB bespoke interieur van deze een classy sportauto met een female touch!
bespoke Aston Martin Q DB9 Volante1

Oké, als je dan toch in een roze auto wil moeten rijden, doe het dan goed! De roze gloed in het interieur heeft de Mercedes-Benz S550 te danken aan de multicolor/multizone LED ambient lightning. Daardoor kan je de auto oplichten met verschillende kleuren. Wat een feestelijk interieur!
Mercedes Benz S550 Sedan

Carlex Design heeft deze MINI Countryman echt naar een hoger level getild. We-like-it-a-lot!
steampunk styled Mini countryman, ontworpen door Carlex Design - kopie

Even iets anders. Iets van vroeger. Deze artsy Rolls Royce Phantom 1 Louis XVI komt uit 1926. Wat een werk zit er in het bespoke op maat interieur. Prachtig gedaan (als je ervan houdt).
Rolls Royce Phantom 1- Louis XVI interieur (1926)

Voor een ‘normale’ auto valt het interieur van deze Mercedes-Benz A-Klasse best op, mocht je op zoek zijn naar de look en feel van een S-Klasse (knipoog).
Mercedes Benz A Class

Natuurlijk hebben we nog meer te gekke, stijlvolle en maffe auto interieurs voor je uitgezocht. Voor een overzicht neem een kijkje op de Pinterest van FemmeFrontaal.
Volg het bord FemmeFrontaal: Car Interiors van Femme op Pinterest.

Door: Sarafina Josefzoon

Lees ook:  XPENG P7 Performance: De proef op de som

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
PUMA X Lewis Hamilton
Sport gigant PUMA lanceert een nieuwe performance campagne “24/7” voor mannen (alleen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *