Top vijf schattigste auto’s van 2015

True. Ruim 60% van de vrouwen voelt zich aangetrokken tot kleine auto’s. Het jaar is dan ook niet compleet zonder een top 5 van de schattigste auto’s uit 2015. En dan bedoelen we niet die suffe spaarbrandertjes op wielen, maar blije wielen mét karakter én grommende motortjes. Gewoon, omdat het leven te kort is om in kleine saaie auto’s te rijden! FemmeFrontaal editors choice:

1. NIEUWE FIAT 500 – FEMMEFRONTAAL AWESOMENESS 7,8
De Fiat 500 is vernieuwd dit jaar. Een échte metamorfose kunnen we het niet noemen. Wel is de nieuwe Fiat 500 uiterlijk een stukje stoerder geworden. Hij rijdt een tikkeltje comfortabeler en stuurt nog steeds erg goed voor een kleine auto. Ook zijn er tal van luxe opties mogelijk, behalve cruise control. Maar dat mag de rijpret niet drukken. Een Fiat 500 is er vanaf €14.495. Lees de volledige rij-impressie hier!
Fiat500

2. SMART FORTWO – FEMMEFRONTAAL AWESOMENESS 7,8
De Smart is gewoon een erg cool stadsautootje. Ook is de draaicirkel van de Smart extreem klein (6.95 meter) en zit de stadsrakker bomvol gadgets als je ervoor wilt betalen: zoals ‘MirrorLink’ waarmee je het beeldscherm van je smartphone kunt koppelen aan het scherm in de Smart, En iedere keer weer zijn we verbaasd over de binnenruimte van de Smart fortwo. Een Smart fortwo is er vanaf €12.991. Lees de volledige rij-impressie hier!

3. NIEUWE PEUGEOT 208 – FEMMEFRONTAAL AWESOMENESS 7,6
Niet elk type model krijgt een tweede kans om een spetterende eerste indruk te maken. Met een nieuwe collectie aan casual chique lakkleuren én überzuinige diesel- en benzine motoren doet de nieuwe Peugeot 208 dat wel. Een fashionable comeback is een feit, Een nieuwe Peugeot 208 is er vanaf €13.990 euro. Lees de volledige rij-impressie hier!

Lees ook:  Meer auto-inbraken in de winter: zo verminder je het risico

Peugeot-208-icesilver

4. ALFA ROMEO MITO – FEMMEFRONTAAL AWESOMENESS 7,4
Waarom zou je een Alfa Romeo Mito kopen? Simpelweg omdat het een Alfa Romeo is en hij nu eenmaal stijl en temperament heeft. Ook het dasboard is mooi glooiend door de ronde vormen die het heeft en op de tellers staat het Italiaanse ‘Acqua’ voor de watertemperatuur en ‘Benzina’ voor het benzine pijl. De DNA-knop in het middenconsole maakt rijden spannend of relaxed in de Mito.
Een Alfa Romeo Mito is er vanaf €16K. Lees de volledige rij-impressie hier!
Alfa-Romeo-Mito-QV-header

5. OPEL KARL – FEMMEFRONTAAL AWESOMENESS 7,2
De Opel Karl is dit jaar gelanceerd als het meest compacte autootje van Opel. Hij is slechts 3,68 meter lang en 1,48 meter hoog. En toch heeft Opel vijf zitplaatsen weten te creëren. Ook knap, Karl zit bomvol standaardopties waar we blij van worden zoals elektrische ramen en cruise control. Daarnaast houdt hij van zuinige Nederlanders want het theoretisch verbruik is 1 op 23. Een Opel Karl is er vanaf €10.595. Lees de volledige rij-impressie hier!
Opel Karl header

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Copycat alert: het Chinese merk Huansu kloont de Urus
Wij moesten ook even twee keer kijken, maar dit is niet de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *