Dikker dan de Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo wordt het niet!

Een ellenlange naam heeft Porsches’ nieuwste telg, de Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo, en gigaveel pk’s! In het topmodel van de reeks werkt een 4,0-liter V8 samen met een elektromotor. Het resultaat is een verwend vermogen van 680 pk. Wow.

Groen doen

De Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo kan over een afstand van 49 km volledig elektrisch en dus emissievrij rijden. Het bijzondere ruimteconcept met grote achterklep, lage laaddrempel, een riante bagageruimte en de 4+1 zitconfiguratie maken hem zeer geschikt voor dagelijks familiair gebruik.

Opladen

En wat slurpt dat theoretisch? Volgens de NEDC (New European Driving Cycle) komt het gemiddelde brandstofverbruik uit op 3,0 l/100 km en het stroomverbruik op 17,6 kWh/km. De lithium-ion batterij heeft een capaciteit van 14,1 kWh en is afhankelijk van de gebruikte lader binnen 2,4 tot 6 uur volledig op te laden.

Kost dat?

De Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo heeft verder alle hippe innovaties en veiligheidsopties van nu aan boord. En te koop voor (kuch) een vanaf prijs van ruim 2 ton aan euro’s.

Comments

comments

More from Femme Frontaal

Superleuke Carpool Karaoke met de Queen of Pop Madonna!

’80 en ’90 bitches here! Na Michelle Obama, Adele en Justin Bieber...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *