Spectaculair race evenement: Racing for Make-A-Wish

Racing for Make-A-Wish

Op woensdag 4 oktober organiseert Autosport Business & Events, in samenwerking met GP Elite en Circuit Zandvoort, een spectaculair race evenement om geld in te zamelen voor de stichting Make-A-Wish. Ernstig zieke of van ziekte herstellende kinderen een onvergetelijke dag bezorgen op het Circuit van Zandvoort met Racing for Make-A-Wish, dat gunnen we ze toch allemaal?

Trackday

Om zoveel mogelijk wensen te kunnen realiseren is deze speciale Trackday in het leven geroepen. Hoe werkt het? Je koopt via deze webshop een ticket voor de ochtend, middag of de hele dag. Dit geeft je het recht om met je eigen auto vrij over het mooie circuit van Zandvoort te rijden. Als je gebruik wilt maken van een van de huurauto’s (met of zonder instructeur), kan dat ook.

Hotlaps

De ultieme racefanaat kan vanuit de organisatie een Once-in-a-lifetime-experience bezorgt worden met een Trackday Hotlaps ticket. Meerijden met een professionele coureur in een supersnelle BMW M3 Cup of unieke Hansen GTR van Driving Fun is werkelijk waar een onbeschrijfelijke ervaring. Bent jij een Max Verstappen in spé, ga dan voor de sensatie van G-forces in de Dualseater Minardi F1 en kies het F1 Hotlaps ticket!

Kijken

Naast zelf racen op het circuit, kun je op 4 oktober aanwezig zijn als toeschouwer van Racing for Make-A-Wish. De organisatie zorgt voor een heerlijke lunch, drinken en voldoende vermaak in de VIPbox en pitboxen. Kaartjes kosten €29,-

Benefietdiner Racing for Make-A-Wish

Tot slot zijn er tickets beschikbaar voor het Make-A-Wish benefietdiner en/of de afterparty met DJ Mike Risk (o.a. bekend van het Amsterdam Dance Event). Tijdens de kick-off van het feest neemt de directeur van Make-A-Wish de cheque in ontvangst met daarop het bedrag dat die dag is opgehaald. Je wordt deze avond wederom op je wenken bediend en kunt rekenen op hoog bezoek!

Lees ook:  Airbag Anekdotes: “Gas! Vluchtstrook! Flitste het door mijn hoofd. Een enorme klap volgde”

Hier vind je meer informatie over alle afzonderlijke tickets en prijzen.
Racing for Make-A-Wish

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Tekort aan tweedehands cabrio’s in Nederland
We kopen minder nieuwe cabrio’s in Nederland. Daarentegen stijgt de verkoop en...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *