Beroemde vrouwen en hun auto’s

Voor als je het nog niet wist, vrouwen houden ook van grote auto’s! Lamborghini, Maserati, Koenigsegg noem het maar op. In deze post laten we dan ook met trots zien, waar beroemde vrouwen – in Nederland en het buitenland in rond rijden!

Victoria Koblenko en haar Jaguar F-TYPE
We beginnen met Victoria Koblenko. Zij is de gelukkige eigenaar van deze Jaguar F-TYPE. “Deze auto verplicht me tot hard rijden” zegt Victoria. En dat snappen we. Wij zouden precies hetzelfde doen. Onlangs plaatste zij op haar instagram een filmpje waarin zij met wat ‘struggel’ uit haar Jaguar met een enorme jurk stapt.
Victoria Koblenko Jaguar

Kim Kardashian en haar luxe wagenpark
Mocht je het niet weten. Kim rijdt graag rond in de meest extravagante en dure auto’s: van Lamborghini, Range Rover SUV, Mercedes-Benz G63, tot Ferrari. We hebben ze allemaal voorbij zien komen. Sinds april dit jaar rijdt zij rond in een Rolls Royce Phantom. Ugh ugh lucky bird….
Kim Kardashian

Fatima Moreira de Melo en haar Merc
De gele Mercedes Benz 450 SLC uit 1978 is weer totaal iets anders! Stijlvol en stoer. Dit is dus de auto van Fatima Moreira de Melo.
Fatima de moreiro mercedes

Hanna Verboom en haar classic BMW
Joepie, nog een oldtimer lover! Hanna Verboom plaatste van de zomer een foto van haar oranje BMW 3 serie uit 1977. Dat Hanna dol is op haar auto, is geen geheim. ‘The missus’ wordt haar precious classic BMW ook wel genoemd.
Hanna Verboom

Michelle Rodriguez en haar Prius?
Als autoliefhebber heb je vast wel Fast & Furious gezien. De een na andere prachtige sportauto komt er in voorbij. Enfin, je begint nog net niet te kwijlen. Michelle Rodriguez speelt één van de belangrijkste hoofdrollen in de film. Dan zou je bijna denken dat zij op de snelweg racet in een Bugatti of iets anders gaafs. Niets is minder waar; Michelle racet in een Toyota Prius. Ja, je leest het goed. Een Prius. Michelle: “I’ve always wanted to know what it’s like to drive a Bugatti…too bad I’m a practical Prius driving humble.” Wij zijn even aan het bijkomen… Daarom géén foto van haar met een Prius (knipoog).
michelle rodriguez

Lees ook:  Meer auto-inbraken in de winter: zo verminder je het risico

Door: Sarafina Josefzoon

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Top 10 baby autonamen 2015
Maar liefst 1.619 baby’s werden in 2015, bewust of onbewust, naar een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *