Lexus X Jude Law

Het lijkt wel alsof Jude Law een aardige lifestyle brand in de maak heeft. Eerst de nieuwe commercial van Johnie Walker, waarbij menig vrouw aan de buis hing en opeens niet wegzappte, en nu gaat ook automerk Lexus aan de haal met deze hot Hollywood ster!

In de nieuwe campagne van Lexus zet niemand minder dan hunk Jude Law namelijk de nieuwe premium SUV van Lexus, de Lexus RX, op de kaart. Niet alleen als leuke auto maar als complete keuze in levensstijl. ‘The Life RX’ noemen ze het.

De campagne lijkt geschoten vanuit Jude’s point of view. Maar niks is wat het lijkt. Niet Jude Law rijdt de wagen maar de valet boy neemt even zijn leven over. Want Lexus RX is geen auto, het is een keuze in levensstijl. Jude Law: “The Life RX vond ik zo interessant omdat de juiste auto inderdaad de sleutel kan zijn tot een onalledaagse ervaring. Het team van Lexus wilde iets meeslepends to leven brengen, iets wat iedereen mee zou nemen op deze reis. Dat wilde ik graag verkennen.”

01-Lexus-RX-The-Life-RX

Niet alleen de vrouwelijke bevolking geniet van de commercial. Ook het automerk is enorm blij met de nieuwe samenwerking. Maar het gaat natuurlijk om de auto. Op het eerste gezicht zien we het wel zitten. Stoer design en verkrijgbaar in zeven kleuren (RX 450h). Maar het is de binnenkant die echt luxe uitstraalt. Zelf samen te stellen met een keuze uit bijvoorbeeld verschillende kleuren leer, maar vooral luxe door de nieuwe technologie en ruimte. De looks heeft hij in ieder geval, net als Jude…#zwijmel

Lees ook:  Women’s World Car of the Year presenteert haar 70ste jurylid

06-Lexus-RX-The-Life-RX

Door: Isabeau Kamphuis

Lees hier ook de rij-impressie met broertje Lexus NX.
Lees hier ook de rij-impressie met de Lexus RC-F.

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Toyota Corolla Touring Sports: Roadtrippen met de meest verkochte auto ter wereld!
Ver voordat ik geboren werd, kwam de eerste Corolla in 1966 de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *