Wie is de meest irritante passagier van Nederland?

De vraag ‘Met wie zou jij het liefste een beschuitje willen eten?’ kennen we wel. ‘Wie zou jij het liefste naast je in de auto hebben?’ is daar een nieuwe (onschuldigere) variant op. Blablacar vroeg het ruim 1000 Nederlanders en vroeg ze ook welke BN’er ze vooral NIET naast zich wilden hebben. De uitslag is duidelijk: Nederland houdt de autodeur stevig dicht voor Emile Ratelband. Geen road trip dus met meneer Positivo. Niet eens een ritje naar de supermarkt! Tsjakka heeft de twijfelachtige eer om meer dan eenderde van de stemmen te hebben vergaard en is dus overduidelijk de meest irritante passagier van Nederland.

Ook de realitysterren Barbie (2e) en Roy Donders (3e) zien we liever niet in onze auto plaatsnemen maar rijden we met volle vaart voorbij. Maar ook (op volgorde van minste populariteit): laten we langs de kant van de weg staan: Patty Brard, Gordon, Prem, Dave Roelvink, Peter Jan Rens, Peter R. de Vries en Johan Derksen.

Maar voor wie rijden we dan wel graag een blokje om? Nederland rijdt het liefste samen met Chantal Janzen die 29% van de stemmen kreeg. Misschien een idee voor haar volgende programma? In plaats van Chantal blijft Slapen nu Chantal rijdt Mee? En ook met Johnny de Mol (2e) en Floortje Dessing (3e) zouden wij blijkbaar graag een ritje maken. De andere BN’ers die op onze passagiersstoel mogen plaatsnemen zijn (op volgorde van populariteit): Guus Meeuwis, Jochem Myjer, Ilse DeLange, Humberto Tan, Marco Borsato, Doutzen Kroes en Wendy van Dijk.

Lees ook:  Next level elektrisch rijden met de nieuwe Peugeot E-3008

Missen jullie nog BN’ers in deze lijst? Ikzelf zou namelijk, niet verrassend, graag een keer een ritje maken met Max Verstappen. Maar dan mag hij achter het stuur. Fasten your seatbelts!!

Comments

comments

Written By
More from Manon Pleiter
Subaru Levorg: gezinsauto voor op het circuit
Dat mijn Subaru Impreza en WRX STI zowel op de weg als...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *