Mercedes-Benz eert Nederlandse mode in de 24ste Fashion Week

De Mercedes-Benz Fashion Week in Amsterdam is een event waar wij bij FemmeFrontaal altijd naar uitkijken. Het is de 24ste editie alweer met dit keer een ode aan de Nederlandse mode en een hele gave Mercedes-Benz C 111, een concept car uit de jaren ’70.

Donderdag 14 januari ging het catwalk programma van start met twee grote overzichtsshows van de Nederlandse mode: ‘Dutch Visionairies’ en ‘Dutch Couture & Craft’.

Mercedes-Benz-Fashion-Week-catwalk

Het werd een show van visionaire designers en couture vanaf 1960 tot nu, met namen en opkomend talent zoals Frans Molenaar, Edgar Vos, maar ook Viktor & Rolf, Mac & Maggie en Spijkers en Spijkers. Echt een diversiteit van mode in jaren, stijlen, namen en visies. Geweldig!

Er stond nog een ander, wel heel bijzonder model the shinen. Het was de Mercedes-Benz C 111. Deze werd in 1969 op de IAA in Frankfurt als concept car gepresenteerd om te laten zien wat Mercedes-Benz allemaal in huis heeft. Voor toen een revolutionair model waar wij nu nog in gezien willen worden!
mb3

Naast deze beauty stond er ook een Mercedes-Benz GLA waarmee de samenwerking met Pink Ribbon zichtbaar werd. Doneer je aan pink ribbon, dan komt jouw naam op de auto en  maak je kans op een week rijden met deze unieke GLA. Wij vinden het een heel mooi initiatief.

Mercedes-Benz-Fashion-Week_pinkribbon

De catwalkshows zijn nog te zien tot 18 januari aanstaande. Kaarten kan je bestellen op www.fashionweek.nl

Comments

comments

Lees ook:  Fiat 600e: comeback kid
More from Evelin Dorssers
Automerk liefde
Bijna iedereen heeft wel een favoriet automerk. Het ziet er goed uit,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *