Bridgestone Driveguard Band: Comfort First

“Oh nee! Ik ben met mijn autoband door een spijker gereden en nou is ‘ie lek. Zoiets komt nooit op een geschikt moment en wat een gedoe om het op te lossen…”

Bandenleverancier Bridgestone snapt dit en heeft hier een oplossing voor: de Bridgstone DriveGuard band. Een autoband waarmee voor 80 km lang met 80 km/u doorgereden kan worden, en dat terwijl er nauwelijks aan rijcomfort wordt ingeleverd. Bijkomend voordeel is dat deze band onder elk automerk te monteren is wat een TPMS (bandenspanningcontrole systeem) heeft. Vanaf november 2014 is dit systeem trouwens verplicht op elk nieuw automodel.

Bridgestone Driveguard nail in tire

Bridgestone Driveguard-flat

Natuurlijk bestaan er al runflat banden, maar het verschil met de Bridgestone DriveGuard band is dat bij de runflat band het rijcomfort enorm verslechterd en alleen onder auto’s gemonteerd kan worden die voor deze band geschikt zijn, denk bijvoorbeeld aan BMW en Mercedes. De Bridgestone Driveguard Band werd in Nice onthuld. Wij waren erbij, testten de band zelf uit en legden alles voor je vast op film:

De Bridgestone Driveguard Band film:

Comments

comments

Lees ook:  DOWNLOAD DE FEMMEFRONTAAL VALENTIJNKAARTJES EN VEROVER HET HART VAN EEN PETROLHEAD!
More from Evelin Dorssers

5 redenen waarom je het 4WD Festival op 10 september niet mag missen!

Op zondag 10 september staat er een héél stoer event op het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *