Ayrton Senna vereeuwigd in DENIM en te bewonderen tijdens Amsterdam Denim Days

Ayrton Senna

Ayrton Senna is vereeuwigd in spijkerbroeken. De Britse kunstenaar Ian Berry gebruikte jeans om de Formule 1 ster, die in 1994 overleed tijdens de Grand Prix van San Marino, op een unieke wijze te portretteren. Wat het kunstwerk extra bijzonder maakt is dat het is gemaakt van jeans van de famille Senna. Het kunstwerk is deze week te zien tijdens de Amsterdam Denim Days.

In 2014 werd het iconische portret gemaakt met als doel geld op te brengen voor het Ayrton Senna Instituut, een liefdadigheidsorganisatie om kinderen en jonge Brazilianen te helpen met het waarmaken van hun dromen. Het bijzondere portret van de Braziliaan is te bewonderen tijdens de Amsterdam Denim Days (van maandag 11 april tot en met 17 april). Deze week is het dus all about Denim in onze hoofdstad. Voor meer informatie over het programma met productlanceringen en speciale acties bij winkels in de Negen Straatjes en de Kalverstraat, check het programma. Enne, vergeet vooral niet je mooiste spijkerbroek aan te trekken als je naar Senna komt kijken.

Ayrton Senna in jeans

 ayrton senna
ayrton senna

Comments

comments

Lees ook:  Wil je weten: dit zijn de kandidaten voor WWCOTY 2024 
Written By
More from femmefrontaal
Sneak peek Range Rover Evoque cabriolet
Het gaat toch echt gebeuren! De Range Rover Evoque cabriolet komt in...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *