Eén Ferrari 458 MM Speciale graag!

Ferrari 458 MM Speciale

“Mijnheer Ferrari, mag ik een op-maat-gemaakte Ferrari? Eentje met het chassis van een Ferrari 458 Speciale en het uiterlijk van een nieuwe hartstochtelijke Ferrari. En zullen we hem dan ‘Ferrari 458 MM Speciale’ noemen?”

Een overenthousiaste Britse eigenaar gaf deze opdracht aan de Italiaanse bouwer van supercars. Want hij wilde graag een ‘ouderwetse’ V8 uit een Ferrari 458 mixen met de looks van een nieuwe überFerrari. Met als resultaat dit gespierde steigerende paard: de Ferrari 458 MM Speciale.

De Ferrari is uitgevoerd in de kleur Bianco Italia (wit) en onderscheidt zich onder meer door een striping die een ode brengt aan de Italiaanse vlag. De unieke coupé heeft een compleet nieuw, met de handvervaardigd, koetswerk gekregen in een combinatie van aluminium met composiet koolstofvezel voor- en achterbumpers. Superlicht dus. De 458 MM Speciale is verder voorzien van nieuwe opvallende luchtinlaten aan de zijkant en een bad ass derriere.

Just enjoy the pica’s: Ferrari 458 MM Speciale

Ferrari 458 MM Speciale

Ferrari 458 MM Speciale

Comments

comments

Lees ook:  Wat een snoepje en alleen in Italië: de nieuwe elektrische YPSILON
Written By
More from femmefrontaal
Happy birthday: Opel GT 50 jaar
Opel mag 50 kaarsjes uitblazen ter ere van de Opel GT. Een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *