On a roadtrip: een boek bomvol inspirerende roadtrips door Zuid-Europa

on a roadtrip

Als we de liefde voor autorijden combineren met vakantievieren, komen we al snel uit op een toffe roadtrip. Superleuk, via allerlei mooie kronkelige bergweggetjes, idyllische dorpjes en mooie vergezichten een land en haar cultuur leren kennen. Voor unieke inspiratietips is er nu het boek ‘On a roadtrip’, uitgebracht door Sunny Cars en Mo’Media.

Ook hebben? Vertel ons dan wie jouw favoriete roadtripbuddy is en waarom!

Roadtrippen, niet alleen wij zijn er gek op. Volgens NBTC NIPO zijn er afgelopen jaar bijna een half miljoen reizigers met de auto op pad gegaan om rond te trekken en dat aantal neemt jaarlijks toe.

Roadtrip-lovers genoeg dus! Dit boek moet je daarom écht in je kast… euh (huur)auto hebben liggen. Het geeft je inspiratie voor roadtrips waar je anders niet zo snel aan zou denken in Zuid-Europa. Met de mooiste wegen, de beste plekjes om lekker te eten, fijne hotels om in te overnachten en verrassende tussenstops. Je vindt er te gekke routes van landen als Spanje, Portugal, Kreta, Kroatië, Frankrijk en Italië. Vergezeld met praktische kaarten en alles wat je moet weten als je in het buitenland besluit een auto te huren. En bij Sunny Cars is alles goed geregeld en hoef je je geen zorgen te maken over eventuele verzekeringen.

Je kunt het boek zelf ook aanschaffen!

 

Comments

comments

Lees ook:  FemmeFrontaal reed mee in de beroemde Zoute Grand Prix van België
Written By
More from femmefrontaal
Dikke Audi’s voor spelers Bayern München
Geen lullig Opeltjes of te kleine Mercedessen voor de spelers van Bayern...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *