Voordelig shoppen voor je auto was nog nooit zo makkelijk!

Het is roadtrip-season! Of je het nou bij Nederland houdt, over de grens gaat richting Duitsland of België, óf verder Europa intrekt naar bijvoorbeeld Italië: je zult altijd goed voorbereid moeten zijn. Autovoordeelshop.nl verkoopt onmisbare spullen voor in je auto tijdens een roadtrip.

  1. Altijd online

Sinds de nieuwe abonnementen ons er niet meer van weerhouden ook in het buitenland optimaal gebruik te maken van het wereldwijde web, is het ook wel zo fijn om je telefoon onderweg op te kunnen laden. Zo missen we niks én kunnen we onze online vrienden op de hoogte stellen van onze locatie en alle waanzinnige avonturen die we meemaken tijdens de roadtrip. Eén ding: altijd ruzie om het ene oplaadpunt in de auto. Dat is nu verleden tijd. 😉

  1. Orginisation is key

Al ga je maar een paar dagen op pad: we nemen hele hutkoffers mee op reis. Waar we eigenlijk maar drie outfits nodig hebben, zeulen we er liever 24 mee. Dan hebben we wat te kiezen. De kans dat de achterbak dus volgestouwd zit met zooi, is heel groot. Maar probeer dan maar eens die veiligheidshesjes te vinden, mocht je die plots toch eens nodig hebben. Met deze kofferbak organiser hoef je niet een half uur tussen de spullen te graaien.

  1. Coffee o’clock

Wij beginnen de dag niet voordat er een kopje zwarte magie genuttigd is en dat geldt tijdens de roadtrip net zo goed. Coffee is life, en daarom is het ook van belang om tijdens onze rij-pauzes altijd koffie bij de hand te hebben. Met dit koffiezetapparaat heb je onderweg nooit meer een cafeïnetekort.

Lees ook:  Vrouwen in de autosport: ‘talent heeft geen gender’

 

 

  1. Handen vrij

Voordat de koffie eindelijk tot drinkbare temperatuur is afgekoeld, zijn we al wat kostbare rijtijd verder. We stappen dan ook graag snel weer in de auto, om ook bijtijds op de volgende bestemming te zijn. Maar niet iedere auto is uitgerust met voldoende bekerhouders om die koffiebeker in kwijt te kunnen. Met deze extra bekerhouder creëer je gemakkelijk meer plekken voor een beker koffie of een blikje cola.

  1. Verbanddoos

Als je maar een beetje onhandig bent, verwikkel je jezelf altijd wel in een situatie waarbij een verbanddoos van pas komt. Daarbij is het in sommige Europese landen zelfs verplicht om een verbanddoos in de auto te hebben. Better be safe, than sorry!

Naast een verbanddoos verkopen ze ook andere onmisbare (en in sommige landen verplichte) veiligheidsproducten, zoals veiligheidshesjes, alcoholtesters, brandblussers en gevarendriehoeken.

Happy roadtipping!

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Wat was jouw eerste auto?
Hoewel het enige vorm van melancholie weet op te wekken, is het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *