Scooter kopen? Zoek niet verder en koop jouw droomscooter!

Hoe dol we ook zijn op vier wielen, twee wielen zijn soms net wat praktischer. Stel je woont midden in de stad – of je houdt niet van fietsen -, dan is een scooter de perfecte uitkomst. Dus wil je een scooter kopen? Hier een aantal van onze favorieten!

 

  1. E-Sourini Scooter

Graag milieubewust op pad? Kies dan voor een elektrische scooter. Deze scooter is 100% elektrisch en heeft een rijbereik van zo’n 40 tot 60 km! Ideaal voor dagelijkse ritten. Daarbij trekt hij erg vlot op – houden we van -, doordat de elektromotor meteen zijn volle vermogen geeft. Geen startproblemen meer in de winter!

 

  1. City Scooter

De perfecte scooter voor stadsgebruik! Hij is geschikt om buiten te stallen, wanneer er geen schuur of garage aanwezig is. Ondanks dat het een compact model is, heeft de city scooter gelukkig wel een ruime en diepe bagageruimte onder het zadel. Het rechte, smalle stuur zorgt ervoor dat de scooter lekker wendbaar is.

  1. Grande Retro Scooter

Een groot type retro scooter wordt gekenmerkt door zijn brede, chromen stuur. Royale beenruimte en een groot zitvlak, maakt dit een perfecte scooter om boodschappen mee te doen of je kind van school te halen. En die lichtblauwe kleur vinden wij stiekem waan-zinnig.

  1. Vespa Primavera 4T

Vespa: Porsche onder de scooters. Stiekem hebben we hier allemaal wel eens van een gedroomd, een eigen rode Vespa. Alsof we elke dag door Rome crossen op ons scootertje. Ultiem vakantiegevoel gegarandeerd.

 

Lees ook:  Naar deze vijf auto’s waren jullie het meest nieuwsgierig in 2023

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Helemaal HIP, je nieuwe auto importeren
Wie een andere auto nodig heeft, is veelal aanzienlijk goedkoper uit als...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *