Scooter kopen? Zoek niet verder en koop jouw droomscooter!

Hoe dol we ook zijn op vier wielen, twee wielen zijn soms net wat praktischer. Stel je woont midden in de stad – of je houdt niet van fietsen -, dan is een scooter de perfecte uitkomst. Dus wil je een scooter kopen? Hier een aantal van onze favorieten!

 

  1. E-Sourini Scooter

Graag milieubewust op pad? Kies dan voor een elektrische scooter. Deze scooter is 100% elektrisch en heeft een rijbereik van zo’n 40 tot 60 km! Ideaal voor dagelijkse ritten. Daarbij trekt hij erg vlot op – houden we van -, doordat de elektromotor meteen zijn volle vermogen geeft. Geen startproblemen meer in de winter!

 

  1. City Scooter

De perfecte scooter voor stadsgebruik! Hij is geschikt om buiten te stallen, wanneer er geen schuur of garage aanwezig is. Ondanks dat het een compact model is, heeft de city scooter gelukkig wel een ruime en diepe bagageruimte onder het zadel. Het rechte, smalle stuur zorgt ervoor dat de scooter lekker wendbaar is.

  1. Grande Retro Scooter

Een groot type retro scooter wordt gekenmerkt door zijn brede, chromen stuur. Royale beenruimte en een groot zitvlak, maakt dit een perfecte scooter om boodschappen mee te doen of je kind van school te halen. En die lichtblauwe kleur vinden wij stiekem waan-zinnig.

  1. Vespa Primavera 4T

Vespa: Porsche onder de scooters. Stiekem hebben we hier allemaal wel eens van een gedroomd, een eigen rode Vespa. Alsof we elke dag door Rome crossen op ons scootertje. Ultiem vakantiegevoel gegarandeerd.

 

Comments

comments

More from Femme Frontaal

Hallo nieuwe droomauto: Aston Martin Vanquish Zagato!

Heeft iemand nog een nier of milt nodig? Deze beauty MOETEN we hebben:...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *