Stel je eens voor: een nachtje slapen in voetbalstadion Allianz Arena!

Audi en AirBnB

Jaaaaaaaaaa! Deze activiteit stond nog niet op onze bucketlist, maar bij deze met stip genoteerd in onze top 5. Waarom? Audi en Airbnb slaan de handen ineen tijdens de tweedaagse van de Audi Cup 2017 in augustus. Dan toveren ze de Allianz Arena in München (Bayern Munchen!) om tot een heel superspeciaal huis voor voetbalfans.

Families die dolgraag de wedstrijden om de Audi Cup in BMW-stad willen bijwonen, kunnen via de online marktplaats voor slapen – Airbnb – een overnachting verdienen in de tijdelijke woning die Audi en Airbnb aan de zijlijn hebben ingericht. En niet zomaar een woning: eentje die overdag als woonkamer is ingericht en ’s avonds veranderd in een comfortabele slaapkamer, zodat je de wedstrijd vanuit je meest luie positie kan bekijken.

IK WIL IK WIL! Het is echter alleen voor families (echt, Audi?). Maar goed, families (wij interpreteren dit heel breed) die kans willen maken op een onvergetelijke Audi Cup-ervaring kunnen zich inschrijven via deze link. Om mee te doen hoeven ze zichzelf alleen maar te introduceren en willen Audi en Airbnb graag weten wat hun allermooiste gezamenlijke voetbalherinnering is. Easy does it.

Concurrentie ligt op de loer want de FemmeFrontaal familie meldt zich in ieder geval vast aan (knipoog).

Comments

comments

Lees ook:  Aanhanger huren? Je hebt alleen je smartphone nodig! Zo werkt Smartbak
Written By
More from femmefrontaal
Tromgeroffel: wat mag de sexy Kia Stinger kosten?
Kia Nederland heeft vandaag de prijzen bekend gemaakt van de meest verleidelijke...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *