Sexy Kia Stinger wel in Nederland te koop!

Kia Stinger

Het bleef lang spannend: komt de kersverse Kia Stinger nu wel of niet naar Nederland? Ja hoor, na lang beraad zijn de Koreanen eruit: hij komt, hij komt… En misschien wel met Sinterklaas! Of met Kerst.

Want de eerste Stinger arriveert in het vierde kwartaal van 2017. In een notendop, waarom is de Kia Stinger zo bijzonder? Hij is groot, ziet er stunning uit en biedt ruimte aan 5 personen. Daarnaast heeft de allersnelste Stinger GT 3,3-liter twin-turbo V6 met 370 pk) een warpsnelheid van 0-100 in slechts 4,9 seconden. Are we still talking about a Kia?

Comments

comments

Lees ook:  Dit zijn de genomineerden van Women's World Car of the Year WOW-Award: vrouwelijke krachtpatsers in de autowereld
Written By
More from femmefrontaal
Privé: brandstof- vs. elektrisch rijden
Rijden op een bijna lege tank, daar hebben we maar één woord...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *