Sexy Kia Stinger wel in Nederland te koop!

Kia Stinger

Het bleef lang spannend: komt de kersverse Kia Stinger nu wel of niet naar Nederland? Ja hoor, na lang beraad zijn de Koreanen eruit: hij komt, hij komt… En misschien wel met Sinterklaas! Of met Kerst.

Want de eerste Stinger arriveert in het vierde kwartaal van 2017. In een notendop, waarom is de Kia Stinger zo bijzonder? Hij is groot, ziet er stunning uit en biedt ruimte aan 5 personen. Daarnaast heeft de allersnelste Stinger GT 3,3-liter twin-turbo V6 met 370 pk) een warpsnelheid van 0-100 in slechts 4,9 seconden. Are we still talking about a Kia?

Comments

comments

More from Femme Frontaal

Onvergetelijke rit in de Hyundai WRC van Kevin Abbring!

Op de dag dat we de nieuwe Hyundai i20 testten, stapten we ook...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *