Miss Evoque: Sanne Hans kiest weer voor Land Rover

Sanne Hans, beter bekend als de zangeres van Miss Montreal, zet haar samenwerking met Land Rover door en maakt haar kilometers voortaan in een Range Rover Evoque. De zangeres voelt zich naar eigen zeggen helemaal thuis bij het merk.

Land Rover is een merk waar ik mij helemaal bij thuis voel“, vertelt Sanne. “Zowel vanwege de modellen als waar het merk voor staat. De stoere uitstraling past gewoon bij mij. En als je het hele land door rijdt, van optreden naar optreden, dan wil je niet alleen een auto die veilig, comfortabel en ruim is, maar ook een waarin je je thuisvoelt en die past bij jouw persoonlijkheid. Een auto met volop ruimte voor mijn gitaar en andere spullen die ik meeneem naar concerten. En waarin ik gemakkelijk mijn hond kan meenemen om te gaan wandelen in het bos of op het strand. De Range Rover Evoque waar ik nu in rij, voldoet volledig aan al die wensen. Ja, de Evoque is helemaal ‘mijn ding’!”

Waar Sanne voelt dat het merk Land Rover bij haar past, vindt het merk ook dat Sanne bij hun in het plaatje past. Haar stoere, no-nonsense uitstraling heeft daar een aandeel in. Daarbij is de frontvrouw van Miss Montreal ook een rolmodel is voor anderen: ze probeert steeds opnieuw haar stotteren te overwinnen en gaat hierdoor persoonlijk Above & Beyond, wat weer refereert naar de slogan van Land Rover en daarmee het merk en de zangeres een perfecte match maakt.

Bekijk hier de video van Sanne Hans en haar Range Rover Evoque:

Lees ook:  Fiat Topolino: stadsauto of strandauto?

Comments

comments

More from Rowan Peperkamp
Verlanglijstje: de bijzondere kalender van Pirelli
Zes maanden na de shoot, werd de 2018 kalender van Pirelli dan...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *