Win een weekend rijden in een nieuwe Mazda MX-5!

nieuwe Mazda MX-5

Ben je net als Odiel smoorverliefd op de nieuwe Mazda MX-5? En sta je te popelen om deze ultieme zomerauto de sporen te geven? De komende drie maanden mag FemmeFrontaal i.s.m Mazda Motor Nederland drie weekendjes rijden in een Mazda MX-5 weggeven! In de maand juli geven we het eerste weekendje rijden weg aan één fan!

What’s the catch?
Laat ons weten WAAROM jij, jouw geliefde, je oma, je vriendin, je vriend een weekendje weg verdient met de nieuwe Mazda MX-5!?

Laat HIERONDER op de website of op Facebook FemmeFrontaal je reactie achter!

De Mazda MX-5 is de best verkochte roadster wereldwijd. Het design is met recht hot, classy en laid back te noemen. In 1991, 2002 en 2006 is de oude Mazda MX-5 zelfs uitgeroepen tot ‘Playboy Car Of The Year‘. En in 2016 is de nieuwe Mazda MX-5 bekroond met de titel ‘World Car of the Year 2016’, ‘World Car Design of the Year 2016’ en ‘Dreamcar of the Year’ in de Women’s World Car of the Year. Met zijn hoge koppel bij lage toeren vreet deze MX-5 het asfalt en de bochten op. En hoe meer bochten, hoe meer adrenaline. Het recept voor fun deze zomer! Lees de volledige rij-impressie hier!

Let op:
We belonen alleen fans van FemmeFrontaal, dus je moet eerst vrienden met ons worden. Ben je een ‘win-actie maniak’, dan kun je de prijs op je buik schrijven. De actie loopt tot maandag 29 juli. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd.
Flexibiliteit is gewenst bij het reserveren van de Mazda MX-5 voor het innen van de prijs. Dit vanwege de beperkte beschikbaarheid en reeds gemaakte reserveringen.

Lees ook:  Buckle up met Lexus (en Beyoncé)

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
De eerste keer met sleurhut op pad: bereid je goed voor
Voor alles is een eerste keer: de eerste tocht op de fiets...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *